Sport

Șumi, ai nevoie de impresar? “Eu îi ceream clauză de 10 milioane lui Mititelu”

Mitică Dragomir a vorbit despre evenimentele de la FC U Craiova. Fostul șef LPF este de părere că Șumudică a făcut bine că nu s-a dus la echipa lui Mititelu.
30.08.2023 | 19:01
Sumi ai nevoie de impresar Eu ii ceream clauza de 10 milioane lui Mititelu
Mitică Dragomir a vorbit despre evenimentele de la FC U Craiova. Fostul șef LPF este de părere că Șumudică a făcut bine că nu s-a dus la echipa lui Mititelu.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a fost aproape să îi aducă la echipă pe Marius Șumudică ca antrenor și pe Florin Prunea ca președinte. Chiar în ultima clipă relațiile dintre club și cele două personalități din fotbalul românesc s-au încheiat, din cauza unor clauze. Mitică Dragomir a vorbit despre evenimentele de la FC U Craiova.

Mitică Dragomir, despre evenimentele de la FC U Craiova

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit cu Horia Ivanovici despre evenimentele de la FC U Craiova. Fostul președinte de la LPF este de părere că Șumudică a cerut o clauză mult prea mică pentru cât de imprevizibil este Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

“Au greșit că nu i-au luat pe amândoi. Cum să declari că nu pui în contract 300.000 de euro dacă îi dai afară. Păi ei vor să îi dea afară și după două săptămâni. Își bat joc de viața și de cariera lui (n.r. a lui Șumudică).

Eu le ziceam să îmi dea garanție 10 milioane de euro. Garanția că nu își bate joc. Să fiu sigur că nu mă dă afară. După un șpriț cu prietenii se lasă influențat și ar fi putut să îl dea afară. Păi și ce să facă după, că îi distrugea cariera, familia, tot. L-a distrus pe Dică.”, a declarat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Dragomir: “Ei acum fac experimente la Craiova”

Nea Mitică este de părere că Adrian Mititelu ar fi făcut o alegere foarte bună cu Florin Prunea și Marius Șumudică. Cei doi sunt foarte bun pe ceea ce fac și ar fi adus un plus echipei de la Craiova. Dumitru Dragomir este de părere că la FCU se fac experimente.

“Eu cu Prunea m-am certat, dar el e un conducător trăznet. Are personalitate, are sânge în instalație, mie îmi place de el. Iar Șumudică e în primii 5 antrenori ai țării. Cu toți ăștia bătrânii, cei sclipitori, e cu ăștia buni.

ADVERTISEMENT

A dat dovadă că are și el sânge în instalație și că nu a acceptat să nu îi dea garanția că nu îl dă afară. Păi trebuia să îl lase șase luni sau un an să arate ce poate, că lua echipa de pe penultimul loc. Dacă o ducea pe locul 8, 9 sau 10, era o performanță. Ei acum fac experimente.”, a mai spus Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Neluțu Varga l-a sunat pe Adrian Mititelu!

Horia Ivanovici i-a oferit lui Dumitru Dragomir o informație de culise despre Varga și Mititelu. Gazda emisiunii i-a spus care este motivul pentru care Șumudică nu a mai ajuns pe banca celor de la FC U Craiova: “Hai să ți-o dau pe ultima. Neluțu Varga l-a sunat pe Mititelu și i-a spus nu îl lua pe Șumudică. Nu îl lua că e Slab. Weekendul ăsta, Neluțu Varga l-a sunat pe Mititelu și i-a spus nu îl lua pe Șumudică. E cel mai slab antrenor pe care l-am avut.”

ADVERTISEMENT

După ce a aflat informația, Mitică Dragomir a replicat: “Da, dar nu a pierdut niciun joc la Cluj. Înseamnă că e mâncător de rahat. Un om care nu îți pierde niciun joc îl dai afară și îl vorbești urât?”

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT