Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Trei ani de pușcărie pentru torțe pe stadion? Cu cine „votează” Mitică Dragomir

Dumitru Dragomir, declarații surprinzătoare după proiectul de lege care îi poate trimite pe ultrași 3 ani la închisoare pentru o torță pe stadion.
28.08.2023 | 10:13
Trei ani de puscarie pentru torte pe stadion Cu cine voteaza Mitica Dragomir
3 ani de închisoare ar putea face un suporter prins cu o torță pe stadion. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a fost înjurat ani în șir pe stadioane pentru celebra „Lege a lui Mitică” cu privire la huliganismul pe stadioane. Fostul președinte al LPF a fost însă șocat de prevederile noului proiect de lege al Jandarmeriei Române.

Dumitru Dragomir, șocat de pedepsele pe care Jandarmeria Română vrea să le adauge la Legea 4/2008: „Nu va trece asta!”

Dumitru Dragomir a comentat propunerea venită din partea instituției și vrea ca torțele să dispară pe stadioane: „Domnule, legile sunt făcute să poată fi schimbate! Convingerea mea este că Jandarmeria are dreptate. Numai noi cu sârbii mai suntem și încă două-trei nații sălbatice, care venim cu fumigenele alea și înnebunim lumea”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici este însă ultragiat de asprimea măsurilor pe care Jandarmeria Română le vrea implementate: „Trei ani de bulău pentru o torță? Păi spectacol! Ultrașii zic că asta fac”. 

Fostul președinte al LPF însă nu e deloc de acord: „Stai un picuț… Da cine te pune domne să vii cu torța?! Ești nebun?! Spectacol de nebuni! Ai văzut la Londra așa ceva?! Ai văzut prin America așa ceva? Nu mi-a plăcut în viața mea așa ceva și de-asta am făcut legea!”.

ADVERTISEMENT

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA a adăugat: „Dar îți plăcea nea Mitică atunci când erau spectacole pirotehnice? Ai făcut o greșeală și stai trei ani după gratii?! Ție ți se pare normal?”.

Dumitru Dragomir sare în apărarea ultrașilor: „Închisoare ar trebui să facă doar criminalii”

Dumitru Dragomir însă nu concepe ca ultrașii să intre la pușcărie pentru folosirea materialelor pirotehnice: „Domne, eu nu sunt de acord să se dea închisoare pentru nimic. Închisoare ar trebui să facă doar criminalii și încă vreo trei infracțiuni… Restul, toată lumea, amenzi imense mă, frate! Interzicerea pe stadion și 4-5 miliarde amendă”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a continuat însă discursul acid la adresa Jandarmeriei Române: „Asta spun și eu… Amendă da! Dar 3 ani de închisoare pentru o torță?! Hai, mă, ce naiba! Gata, la pușcărie cu suporterii! Cum să-i dai brea nea Mitică 3 ani la unu cu o torță?! 3 ani??? Deja o duci spre dictatură!”.

Fostul președinte al LPF, semnal de alarmă asupra proiectului de lege: „Asta e o aberație, o tâmpine!”

Nea Mitică e de părere că proiectul de modificare a legii este inacceptabil: „Nu, nu nu! Sunt oameni nebuni cei care fac așa ceva! Asta e o aberație, o tâmpenie! Spune-le tuturor celor care m-au înjurat că eu am fost blând bă în toată treaba asta! Ia uite aici! Îi lăsa la o lună dacă intrau interziși pe stadion, acum la doi ani!”. 

ADVERTISEMENT

În concluzie, „Oracolul de la Bălcești” spune că legea nu va fi adoptată: „Eu sunt de acord să facă percheziții la mașini, pentru că acolo găsesc drogurile! E nenorocire, fraților! Deci eu sunt de acord cu alte forme, nu închisoare. Pușcărie să facă ăia care vând droguri și criminalii. Cum să faci închisoare pentru așa ceva?! Dă-o încolo de treabă! Nu va trece asta!”. 

Nu rata FANATIK SUPERLIGA! Doar pe site-ul FANATIK.RO de la ora 10:30, lunea, marțea și vinerea. Emisiunea va putea fi urmărită în premieră pe Facebook și YouTube de la ora 17:30.

Mitică Dragomir sare în apărarea ultrașilor!

ADVERTISEMENT