Sport

Mesajul care l-a blocat pe Șumudică la Craiova. „Varga l-a sunat pe Mititelu!”

Dezvăluire bombă la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Un patron cu greutate din Liga 1 l-a sunat pe Mititelu ca să nu-l pună antrenor pe Marius Șumudică la FC U Craiova 1948.
28.08.2023 | 14:45
Mesajul care la blocat pe Sumudica la Craiova Varga la sunat pe Mititelu
Mesajul care l-a blocat pe Șumudică la Craiova. „L-a sunat pe Mititelu. E slab!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Războiul dintre Marius Șumudică și familia Mititelu este subiectul momentului în fotbalul românesc. Acesta a fost dezbătut și în cea mai recentă ediție de MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, în care Horia Ivanovici a făcut o dezvăluire bombă.

Neluțu Varga l-a sunat pe Adrian Mititelu! „Nu-l pune pe Șumudică! E slab”

Neluțu Varga unul dintre cel mai puternici patroni din Liga 1, omul care a cucerit cinci titluri la rând cu CFR Cluj, și care l-a avut antrenor pe Marius Șumudică timp de șapte etape în sezonul 2021-2022, l-a sunat pe Adrian Mititelu ca să nu îl instaleze pe banca tehnică pe fostul atacant.

ADVERTISEMENT

„Hai să ți-o dau pe ultima. Neluțu Varga l-a sunat pe Mititelu și i-a spus nu îl lua pe Șumudică. Nu îl lua că e Slab.

Weekendul ăsta, Neluțu Varga l-a sunat pe Mititelu și i-a spus nu îl lua pe Șumudică. E cel mai slab antrenor pe care l-am avut”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

„Vorbești urât de un om care nu ți-a pierdut niciun meci și pe care l-ai dat afară?”

Dumitru Dragomir nu este însă de acord cu Neluțu Varga, având în vedere că, în cele șapte etape cât a stat pe banca formației din Gruia, Marius Șumudică a avut nu mai puțin de șapte victorii și a lăsat echipa pe primul loc în campionat.

„Da, dar nu a pierdut niciun joc la Cluj. Înseamnă că e mâncător de rahat. Un om care nu îți pierde niciun joc îl dai afară și îl vorbești urât?”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

„Nu îi place lu Neluțu de Șumudică nici să îl pici cu ceară”, a concluzionat Horia Ivanovici.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15.

ADVERTISEMENT

Reluarea emisiunii cu Mitică Dragomir are loc miercuri, pe platformele de social media ale FANATIK, YouTube și Facebook, începând cu ora 10.30.

Mesajul care l-a blocat pe Șumudică la Craiova. „L-a sunat pe Mititelu. E slab!”

ADVERTISEMENT