Sport

Șumudică a făcut furori cu ținuta din ultimul meci al lui Gaziantep. Cât a costat hanoracul

Marius Șumudică este un antrenor la modă în Turcia. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a învins-o pe Rizespor cu 2-0 și a impresionat publicul prin ținuta aleasă.
08.11.2023 | 20:59
Sumudica a facut furori cu tinuta din ultimul meci al lui Gaziantep Cat a costat hanoracul
Marius Șumudică a ratat victoria cu penultima clasată în prima etapă din 2024.
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică atrage toate privirile în Turcia. Antrenorul lui Gaziantep a reușit să scoată echipa din criză și să o ducă aproape de mijlocul clasamentului. Fanii turci au rămas impresionați de ținuta de meci aleasă de tehnicianul în vârstă de 52 de ani.

Șumudică a impresionat prin ținuta aleasă

Aceștia s-au documentat și au aflat faptul că hanoracul purtat de Șumudică a costat 1.142 de euro și aparține brandului Marcelo Burlon. În această ținută excentrică, Șumudică a văzut a doua repriză din tribună după ce a fost eliminat de către arbitru.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică nu s-a lăsat intimidat de eliminare și a făcut spectacol alături de fani. Acesta a dansat și a cântat, spre bucuria oamenilor prezenți la stadion. Antrenorul lui Gaziantep nu este la prima aventură de acest fel. Șumudică este expresiv la fiecare meci bun al echipei sale.

Nici când vine vorba de haine, Șumudică nu este la prima ținută excentrică. La meciul cu Antalyaspor, Șumudică a venit încălțat cu o perece de adidași care au ieșit în evidență. Atunci, jurnaliștii de la Extre Futbal au spus: “O alegere foarte interesantă în ceea ce privește încălțămintea!”.

ADVERTISEMENT

Maxim și Drăguș au marcat pentru Gaziantep

Încălțările alese de Șumudică i-au purtat noroc. Gaziantep  a câștigat acel meci cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 71 prin Nkoulou. Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș au fost titulari în acel meci.

Duelul câștigat de Șumudică contra celor de la Rizespor a fost, de asemenea, o confirmare a faptului că ținutele excentrice îi poartă noroc. 2-0 a fost scorul la capătul unui meci în care doi români au reușit să înscrie. Alexandru Maxim a punctat în minutul 20 pentru 1-0, din penalti.

ADVERTISEMENT

În repriza secundă, Denis Drăguș a dus scorul la 2-0 în minutul 50. În urma acestui gol, Drăguș a ajuns la 3 goluri în 7 partide pentru Gaziantep. Tricolorul a fost adus în această vară în Turcia de la Standard Liege.

Venirea lui Marius Șumudică la Gaziantep a relansat echipa. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a reușit să câștige 4 meciuri de la instalarea pe bancă și să o urce până pe locul 13 în clasament.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică se află pe banca celor de la Gaziantep pentru a doua oară în carieră. În primul mandat, Șumudică a rezistat din iunie 2019 până în ianuarie 2021. În Turcia, el le-a mai antrenat pe Kayserispor, Rizespor și Yeni Malatyaspor.

ADVERTISEMENT