Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Denis Drăguș, arma secretă a lui Edi Iordănescu? „Șumudică e foarte încântat de el!”

România se pregătește de o confruntare de foc contra celor de la Belarus. Iordănescu vrea să plece la București cu toate cele trei puncte și pentru asta și-a asigurat un as în mânecă. Drăguș poate oferi surpriza la Budapesta.
12.10.2023 | 17:35
Denis Dragus arma secreta a lui Edi Iordanescu Sumudica e foarte incantat de el
Denis Dragus este arma secreta a lui Edi Iordanescu. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Belarus – România este duelul care poate duce România cu un pas mai aproape de calificarea la Euro 2024. Tricolorii merg pe mâna victoriei în deplasarea de pe terenul neutru din Ungaria. Belarus este slăbită, iar acest lucru îi încurajează pe elevii lui Iordănescu să meargă pe cartea atacului.

Denis Drăguș, arma secretă a lui Edi Iordănescu

“Și eu mi-aș dori să îl bage. Îl cunosc de când era copil la Farul Constanța. Întâmplător m-am întâlnit cu domnul Șumudică pe Decebal, băgam motorină. L-am întrebat pe Drăguș cum e.

ADVERTISEMENT

“Șumudică l-a văzut în Turcia. Și mi-a spus că acest copil este extraordinar de bun. Mi-a zis că a câștigat de unul singur meciuri. Incredibil, ce tehnică și viteză, foarte fericit că a ajuns la echipa națională”, a declarat Bănel Nicoliță.

“Era foarte fericit. Zicea că e foarte bucuros că a putut să îl ia. I-am zis că era singurul care putea să îl vadă. Bun rău”, a spus Bănel Nicoliță, completat de Horia Ivanovici: “Să înțeleg că Rapid a pierdut un jucător de super clasă?”

ADVERTISEMENT

“Da, făcea față, făcea diferența, putea să decidă orice meci oricând, putea să îi ducă pe titlu. A spus că e foarte bun și era foarte bucuros că a fost inspirat că l-a luat la el la echipă. Că un jucător ca el nu a mai văzut de mult la echipă”, a completat Bănel Nicoliță.

Drăguș ar putea intra în locul lui Coman

Delegația României se prezintă încrezătoare înainte de partida cu Belarus. De la președinte, la jucători, la staff, toți privesc într-o singură direcție. România ocupă locul secund în grupa de calificare la Euro cu 12 puncte. Tricolorii au 3 egaluri și 3 victorii.

ADVERTISEMENT

“Știi ce ar fi interesant să-l vedem pe Drăguș. Constanța asta să fie lungită în timp. Adică el peste tot a avut explozie, perioade scurte, 2-3 luni, după probleme. Iar accidentare, iar ieșire din formă.

El are niște calități, vorbea Cristi Coste de meciul cu sârbii când a dat două goluri 2-2, la Belgrad. Acum l-a luat, merge, să vedem că și la primăvară e în aceeași formă. Bun, nu poți să dai trei goluri pe meci.

ADVERTISEMENT

L-a luat acum Șumudică, să sperăm că va avea această constanță. Că el d-asta nu a dat dovadă. Câți ani are, 24 – 25. E la jumătatea carierei. Noi ne uităm și spunem că sunt promițători. Ei sunt la jumătatea carierei”, a spus Alin Buzărin.

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate, pe FANATIK.RO, de la 10:30. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dragus este arma secreta a lui Iordanescu

ADVERTISEMENT