Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șumudică, analiză la sânge a lui Compagno: ”Putea fi golgheter”

Marius Șumudică l-a analizat la sânge pe atacantul italian al celor de la FCSB, Andrea Compagno, considerând că acesta merită mai multă încredere din partea patronului.
12.08.2023 | 14:05
Sumudica analiza la sange a lui Compagno Putea fi golgheter
Șumudică, analiză la sânge a lui Compagno: ”Putea fi golgheter”
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno face tot ce poate pe teren, însă nu este unul dintre favoriții lui Gigi Becali, din contră. Marius Șumudică e de părere că atacantul putea să înscrie mult mai multe goluri dacă era pus în valoare, lucru care nu s-a întâmplat în perioada petrecută la FCSB. ”E de clasă, sau nu?”, s-a întrebat Horia Ivanovici.

Șumudică, analiză la sânge a lui Compagno

”Pentru mine Compagno este jucător bun, pentru competiție internă e jucător bun. E marcator, marca mai multe goluri dacă era pus în valoare și era golgheter, dar nu uitați că FCSB joacă în benzi cu jucători pe picior invers, nu are atâtea mingi, nu are centrări, jucau în dreapta cu Cordea și stânga cu Florinel Coman, ei tot timpul intră în interior, nu pot decât să dai pasă filtrantă sau să intri în combinanții cu atacantul. Dacă veneai cu centrări, Compagno marca mai multe goluri”, a declarat Șumudică, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Totodată, Șumudică a comentat reacția nervoasă avută de Compagno atunci când a fost scos din teren cu Nordsjaelland și a lovit banca de rezerve cu piciorul. ”Când ieși și crezi că ai fost dezavantajat, nedreptățit, e normal să reacționezi, mai ales că jucau 11 contra 10. Trebuia să rămână el în teren și să mai pună un atacant lângă el”, a completat Șumudică.

Inclusiv patronul Gigi Becali a recunoscut că ordonase schimbarea lui Compagno din repriza secundă, fără a lua în considerare faptul că danezii vor rămâne în 10. În aceste condiții, crede Gigi Becali, cei de pe banca tehnică a FCSB-ului ar fi trebuit să ”revoce” ordinul, însă cel mai probabil toți s-au temut să-și sfideze patronul.

ADVERTISEMENT

“Eu am vorbit atunci cu ei. Planul era făcut. Schimbarea s-a transmis atunci când s-a luat și roșul la ei. Charalambous și Pintili trebuiau să o revoce. Au vrut să facă asta, dar nu au mai avut timp. A fost prea din scurt. Sunt momente în care eu spus să facă ce vor ei. Și la jocul acesta le-am zis că vă las pe voi, că știți mai bine echipa. Doar i-am întrebat cum or să facă pressingul, iar ei au zis că o să alterneze.

Așa a și făcut. I-a lăsat să se joace acolo cu portarul, să paseze cu el. I-au lăsat să paseze între ei, că dacă tot au portar bun care știe să paseze, le-a dat voie să se distreze în jumatea lor cât au vrut ei”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA. În apărarea lui Compagno a sărit și jurnalistul Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

“Cine e mai bun decât Compagno în campionatul românesc, ca vârf? Acest băiat, care vine din liga a patra din Italia, este unul dintre protagoniștii campionatului României. A dat goluri la Craiova și dă goluri și la FCSB. În campionat, el este jucătorul care mai tot timpul marchează”, a declarat Vochin.

Cât despre gestul de nervozitate al lui Compagno, Andrei Vochin a transmis: ”Gestul lui e de frustrare. Ar trebui să primească o pedeapsă, o amendă, să vadă că a greșit. Nu este normal să ai o așa reacție și nu trebuie tolerată. Supărarea lui Compagno pot să o înțeleg și prea. A venit calm la declarații și a susținut că s-au adunat mai multe, de aici și reacția. Nu pot să înțeleg neapărat de ce este supărat că nu joacă toate meciurile”, a tranșat problema Vochin.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro, și în premieră, pentru cei care nu au reușit să urmească emisiune din diverse motive, de la 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Nu ratați FANATIK SUPERLIGA pentru că doar aici aveți cele mai tari exclusivități și cele mai tari declarații!

Părerea lui Șumudică despre Compagno

ADVERTISEMENT