Sport

Șumudică, criză de nervi după ce a fost întors de la 2-0: “Nu pot accepta așa ceva!”

Gaziantep a fost egalată dramatic în cadrul etapei cu numărul 18 din Turcia. Șumudică s-a declarat dezamăgit după ce a pierdut 2 puncte prețioase în clasament.
05.01.2024 | 23:34
Sumudica criza de nervi dupa ce a fost intors de la 20 Nu pot accepta asa ceva
Sumudica, dezamagit dupa ce a fost egalat pe final de meci
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Gaziantep, Marius Șumudică, și-a exprimat dezamăgirea după remiza echipei sale, scor 2-2, în fața lui Pendikspor, în cadrul rundei a 19-a din prima ligă turcă. Gaziantep a condus partida cu 2-0, însă s-a văzut egalată pe finalul partidei.

Marius Șumudică, nervos după un nou pas greșit al lui Gaziantep

“Nu știu ce să zic. Le-am oferit punctele pe tavă adversarilor. La fel ca în meciul cu Adana, pierdem puncte de la 0-2. Azi am primit două goluri în trei minute. Prima dată a fost un accidentat, acum nu mai putem spune asta!

ADVERTISEMENT

 Nici nu vreau să discut prea mult, sunt prea înfierbântat. Nu pot accepta așa ceva! Am avut 2-0! Adversarul ar fi trebuit să vadă un cartonaș roșu, dar nu este o scuză. Trebuie să fructificăm ocaziile avute.

Ar fi trebuit să avem 24 de puncte în acest moment. Nu putem continua cu aceleași greșeli în meciurile de pe teren propriu. La 2-0 le-am transmis să meargă în atac, să păstreze ritmul. Jucătorii se retrăgeau. N-am înțeles asta”, a declarat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Drăguș a marcat din nou pentru Gaziantep

Gaziantep a deschis scorul rapid, în doar 12 minute, prin reușita lui Denis Drăguș, care a atacat colțul scut și și-a trecut în cont a 7-a reușită din acest sezon. Drăguș începe anul cu dreptul și se anunță un pretendent veritabil pentru primul “11” al lui Edi Iordănescu la Euro 2024.

Maxim a contribuit, de asemenea, la evoluția echipei, pătrunzând în careul advers și oferind o pasă de gol. Finalizarea i-a aparținut lui Ogun Ozcicek, care a șutat puternic de la marginea careului pentru 2-0.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, oaspeții au redus din diferență în minutul 77 prin penalty-ul transformat de Alpaslan Ozturk. Reușita lui Ozturk a picat la fix pentru oaspeți care au pornit ofensiva către poarta lui Șumudică.

Nu a durat mult până când Pendikspor a reușit să egaleze. Peste doar 3 minute, oaspeții au reușit să egaleze la următoarea acțiune de poartă. Erencan Yardimci a marcat pentru 2-2 și și a smuls un punct pentru echipa sa, spre dezamăgirea lui Șumudică.

ADVERTISEMENT

În urma acestui rezultat, Gaziantep a ajuns la 2 remize în acest sezon. Formația lui Marius Șumudică are 6 victorii și 10 înfrângeri în cele 18 etape disputate. Gaziantep  se află în partea a 2-a a clasamentului cu un total de 20 de puncte.

ADVERTISEMENT