Sport

Exclusivitatea Fanatik, confirmată oficial: Super mijlocașul El Kaddouri a semnat cu CFR Cluj! „Bun venit în familia noastră!”

CFR Cluj a dat o primă lovitură pe piața tranferurilor și a ajuns la un acord cu Omar El Kaddouri, fost jucător la Napoli și PAOK Salonic.
05.01.2024 | 22:29
Exclusivitatea Fanatik confirmata oficial Super mijlocasul El Kaddouri a semnat cu CFR Cluj Bun venit in familia noastra
Omar El Kaddouri este, oficial, jucătorul lui CFR Cluj
ADVERTISEMENT
05-01-2024
20:32

CFR Cluj a anunțat oficial transferul lui Omar El Kaddouri

Anunțat în exclusivitate de FANATIK, transferul internaționalului marocan Omar El Kaddouri la CFR Cluj a devenit oficial.

„Bun venit în familia noastră, Omar El Kaddouri!

Suntem bucuroși să anunțăm primul transfer al acestei ierni! De astăzi, Omar El Kaddouri este noul nostru mijlocaș ofensiv. Având o vastă experiență, El Kaddouri a bifat 108 apariții în Serie A în tricourile celor de la Napoli, Torino și Empoli. În ultimele șase sezoane, mijlocașul marocan a evoluat la PAOK Salonic, formație pentru care a jucat 173 de partide, semnând 10 goluri și 13 pase decisive.

Născut în Belgia, cu origini marocane, Omar a fost convocat la Echipa Națională a Marocului la vârsta de 22 de ani, având până acum 32 de apariții și 5 goluri pentru reprezentativa țării sale, alături de care a participat și la Jocurile Olimpice din 2012.

Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe realizări alături de echipa noastră”, este anunțul oficial al CFR Cluj pe pagina de Facebook.

 

Neluțu Varga a promis achiziții de top în această iarnă la CFR Cluj, chiar la FANATIK SUPERLIGA, iar ardelenii fac un prim pas în acest. Clujenii au ajuns la un acord cu Omar Kaddouri, mijlocaș ofensiv, 33 de ani.

CFR Cluj, prima bombă în perioada de mercato! Neluțu Varga l-a adus pe El Kaddouri, fost jucător al lui Napoli

Kaddouri este un fotbalist obișnuit să joace la cel mai înalt nivel, este produsul celor de la Anderlecht și a jucat în Serie A pentru Torino și Napoli. Este liber de contract în prezent, dar aducerea lui în SuperLiga a fost cât se poate de costisitoare. 1,2 milioane de euro plătește CFR Cluj pentru un contract pe trei ani și comisioanele către diferiți agenți.

ADVERTISEMENT

“El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun jucător care vine în ultimii ani în campionatul României. SuperLiga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.

Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim și alte bombe, vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veți vedea”, a spus Neluțu Varga pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Omar El Kaddouri a ajuns la Cluj și face acum vizita medicală. Va semna apoi un contract valabil pe trei ani cu CFR

Transferul lui Omar El Kaddouri la CFR Cluj este ca și realizat, așa cum a aflat FANATIK. Jucătorul a ajuns deja la Cluj, unde face vizita medicală. Ar urma apoi să își pună semnătura pe contractul valabil pentru următorii trei ani.

Omar El Kaddouri este un nume cu greutate în fotbalul european, dovadă cele 108 partide jucate în Serie A! A și marcat 12 goluri și a oferit 16 pase decisive în prima ligă din Italia. Foarte important, este un jucător polivalent care poate evolua oriunde de la mijloc în sus. Poziția de bază este de mijlocaș ofensiv și are o viziune a jocului și o tehnică sclipitoare.

ADVERTISEMENT

Omar El Kaddouri este unul dintre jucătorii care l-au ajutat pe Răzvan Lucescu să obțină performanțe fabuloase în Grecia. Este campion cu PAOK Salonic în 2019 și a câștigat de trei ori Cupa Greciei, în 2018, 2019 și 2021.

Omar El Kaddouri, fost internațional de tineret pentru Belgia, a făcut apoi pasul spre naționala Marocului

Încă de la debutul său pentru Anderlecht, Omar El Kaddouri a fost considerat un mare talent al fotbalului european. A jucat două meciuri pentru selecționata U21 a Belgiei și a și marcat un gol. Ulterior a ales să reprezinte Marocul, pentru care debuta încă din 2013. Are 30 de meciuri și 5 goluri pentru selecționata africană.

ADVERTISEMENT

Omar El Kaddouri a jucat 32 de meciuri în Serie A pentru Napoli, 61 pentru AC Torino și alte 15 pentru Empoli. Are chiar și o dublă în Serie A, pentru AC Torino, într-o partidă contra Cataniei, în 2013, scor 4-1.

ADVERTISEMENT