Sport

Superbet extinde parteneriatul cu Rapid: își deschide agenție în incinta stadionului Giulești, în ziua meciului cu FCU Craiova

Rapid și Superbet își extind parteneriatul. Sponsorul principal al giuleștenilor va deschide o agenție în incinta stadionului. Inaugurarea va avea loc în ziua meciului cu FCU Craiova.
18.01.2024 | 13:29
Superbet extinde parteneriatul cu Rapid isi deschide agentie in incinta stadionului Giulesti in ziua meciului cu FCU Craiova
Rapid și Superbet și-au extins parteneriatul. Sponsorul principal al giuleștenilor deschide agenție în incinta stadionului. Inaugurarea va avea loc în ziua meciului cu FCU Craiova. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Superbet, sponsorul principal al giuleștenilor, își va deschide o agenție de pariuri în incinta stadionului. Inaugurarea va avea loc chiar în ziua meciului cu FCU Craiova din etapa 22 a SuperLigii. Partida e programată vineri, 18 ianuarie, și va începe de la ora 20:00.

Superbet extinde parteneriatul cu Rapid: își deschide agenție în incinta stadionului Giulești, în ziua meciului cu FCU Craiova

Dan Șucu și Victor Angelescu vor să ducă Rapidul la următorul nivel. Își doresc ca echipa să fie prezentă an de an în grupele competițiilor europene. Pe lângă investiții, acționarii beneficiază și de suportul unor sponsori puternici.

ADVERTISEMENT

Parteneriatul dintre clubul giuleștean și Superbet trece la nivelul următor. Sponsorul principal își va deschide o agenție de pariuri în incinta stadionului care poartă numele de Superbet-Arena, inaugurat acum mai bine de un an.

Astfel, în urma noii înțelegeri, agenția de pariuri sportive din incinta stadionului giuleștenilor va fi inaugurată în ziua meciului cu FCU Craiova, vineri 19 ianuarie. Evenimentul de lansare al noii locații va începe de la ora 15:00 și se va încheia la ora 19:00, cu o oră înaintea duelului din etapa 22.

ADVERTISEMENT

La inaugurarea casei de pariuri va fi prezent și Robert Niță. Fostul atacant al Rapidului este și unul dintre invitații permanenți ai emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI,dar și gazda emisiunii „Suflet de Rapidist”, dedicată fanilor giuleșteni.

Robert Niță va fi prezent la deschiderea locației Superbet din incinta stadionului celor de la Rapid.
Robert Niță va fi prezent la deschiderea locației Superbet din incinta stadionului celor de la Rapid.

Dorește Dan Șucu să devină singurul acționar al Rapidului?

Întrebat dacă își dorește să ajungă singurul investitor al echipei giuleștene, Șucu a declarat că plănuiește să continue la club cu actuala structură acționarială. Acesta a vorbit și despre asociatul său de la Rapid. Și a dezvăluit ce sumă este dispus să investască Victor Angelescu anual.

ADVERTISEMENT

“Nu cred, nu e cazul să nu continuăm la fel. În clipa de față există o proporție de 4:1. De exemplu, dacă ar trebui să investim două milioane de euro, proporția mea ar fi undeva la 1,6 milioane, a lui la 400.000. Deocamdată, lucrurile sunt clare, simple. În măsura în care este nevoie de bani, ei sunt investiți.

În măsura în care fiecare dintre noi avem posibilitatea de a investi, ne păstrăm procentele. Sunt convins că în proporția de față, Victor are toate posibilitățile să participe în continuare.  Mi-a transmis că își permite să investească în limita a 5-6 sute de mii de euro pe an. Mai mult devine problematic”, a declarat Dan Șucu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a vorbit despre obiectivul Rapidului

Chiar dacă diferența față de FCSB este una considerabilă, Dan Șucu are încredere în echipa antrenată de Cristiano Bergodi și speră că aceasta va termina sezonul pe prima poziție a clasamentului: “Eu nu am avut niciodată alt obiectiv decât câștigarea campionatului. Pentru Rapid, nu există alt obiectiv. Dacă nu reușim anul acesta, nu e o frustrare așa mare, dar nu intru într-o competiție dacă nu mă gândesc că vreau să o câștig”, a spus Dan Șucu la Digi Sport.

Dan Șucu, mulțumit de campania de transferuri a Rapidului

Acționarul majoritar al clubului din Giulești a vorbit despre jucătorii aduși la Rapid și crede că aceștia pot aduce un plus echipei în viitorul apropiat. Totodată, Dan Șucu așteaptă și revenirile lui Rrahmani și Petrila în a doua parte a sezonului.

“Din punctul meu de vedere, Hasani este cel mai bun jucător al Albaniei anul trecut, Burbaz este al doilea golgheter al Serbiei, pe Krasniqi îl știm cu toții, pe Djokovic îl știm cu toții. Mie mi se pare o campanie reușită.

Nu sunt capabil să ajung la o concluzie daca Rrahmani este la fel de bun ca înainte de accidentare, o să vedem cu toții. Îl așteptăm și pe Petrila să se întoarcă, nu s-a antrenat cu mingea foarte mult. Probabil mai are o lună de refacere. Mușchii se refac mult mai greu decât oasele”, a adăugat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT