Sport

Superstarul lui Chelsea, surprins la McDonald’s Băneasa. Video

Mykhailo Mudryk, starul lui Chelsea de 70 de milioane de euro, și-a alinat supărarea după eliminarea de la Euro U21 la McDonald's Băneasa.
06.07.2023 | 23:41
Superstarul lui Chelsea surprins la McDonalds Baneasa Video
70 de milioane de euro a plătit Chelsea pentru Mudryk în iarnă. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mykhailo Mudryk a fost unul dintre cei mai buni oameni ai naționalei Ucrainei la Campionatul European, însă Spania i-a eliminat în semifinale.

Mykhailo Mudryk a mâncat la McDonald’s în Mall Băneasa

Extrema stângă în vârstă de 22 de ani a participat la Campionatul European U21 organizat în România. Chiar dacă nu a jucat în meciurile din grupă, jucătorul lui Chelsea a fost unul dintre cei mai buni jucători.

ADVERTISEMENT

A bătut de unul singur Franța în sferturile de finală după ce a marcat o „dublă” și a deschis scorul în semifinale de pe Ghencea cu Spania cu o execuție de mare efect.

Cu toate accestea, ucrainianul a oferit o imagine nedemnă pentru un jucător de asemenea calibru. La o plimbare prin Mall-ul Băneasa, starul lui Chelsea a fost recunoscut de un microbist în timp ce își comanda mâncare de la McDonald’s.

ADVERTISEMENT

„Mudryk de la Chelsea Londra vine și comandă de la McDonald’s! Băneasa Shoping City. Mudryk, jucător de 85 de milioane de euro”, a comentat surprins fanul.

Mykhailo Mudryk, transferat de Chelsea de la Șahtior Donețk pentru 70 de milioane de euro

Chelsea a plătit o avere pentru mijlocașul naționalei Ucrainei chiar în această iarnă, când a ajuns pe Stamford Bridge de la Șahtior Donețk pentru 70 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Odată cu aceste imagini surprinse și ajunse pe mediile sociale, jucătorul ar putea fi sancționat atât de Federația Ucrainiană de Fotbal cât și de Chelsea Londra.

Starul are 18 meciuri la naționala de tineret, unde a reușit trei goluri, în timp ce pentru naționala mare a evoluat în 11 partide. Între timp, cota sa a scăzut de la 60 la 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Familia sa trece prin clipe grele în Ucraina: „Îi sun în fiecare zi”

În urmă cu ceva timp, Mudryk dezvăluia că familia sa se află în continuare în mijlocul războiului din Ucraina„Părinții mei sunt încă acolo, în Ucraina, și în fiecare zi îi sun și îi întreb ce se întâmplă, care este situația acum și cum sunt. Oamenii de aici (n.r. Anglia) mă întreabă despre situația din Ucraina. 

Sunt recunoscător tuturor oamenilor care au ajutat Ucraina în această situație, înseamnă foarte mult”, a declarat Mykhailo Mudryk, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT