Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Suporterii FCSB, vizită în cantonament înaintea meciului cu Rapid: „Contează ambiția și spiritul de luptă al jucătorilor”

Gigi Mustață și Peluza Nord vor merge în vizită în cantonamentul FCSB-ului, pentru a-i mobiliza pe jucători înainte de meciul cu Rapid.
03.11.2023 | 13:57
Suporterii FCSB vizita in cantonament inaintea meciului cu Rapid Conteaza ambitia si spiritul de lupta al jucatorilor
Jucătorii de la FCSB, vizitați de galerie în cantonament. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon de campionat, duelul cu Rapid, din SuperLiga. Meciul se va juca duminică, de la ora 20:30.

Suporterii FCSB, în cantonamentul echipei

FCSB își propune să adune peste 40.000 de suporteri la acest meci, iar ambițiile galeriei sunt să se depășească borna din sezonul trecut, când, la meciul cu CFR Cluj din playoff, au fost 42.439 de suporteri.

ADVERTISEMENT

Galeria FCSB-ului vrea neapărat victoria în acest meci. Pentru a-i motiva pe fani, aceștia vor merge în cantonamentul echipei, unde vor să le spună suporterilor cât de importantă este acest meci pentru ei.

Mâine mergem și noi la jucători să îi mobilizăm, să le arătăm cam ce se întâmplă în tribune și să înțeleagă că vin aproape 50.000 de oameni să îi susțină și să îi încurajeze. Dacă nici acum nu te simți fotbalist, nu îți dai viața pe teren pentru acești oameni, înseamnă că nu îi meriți (n.r. pe fani).

ADVERTISEMENT

(n.r. Ce se va întâmpla dacă pierdeți cu Rapid?) Știți cum e, vedem în ziua meciului, vorbim înainte fără să știm? Noi trebuie să ne facem treaba de suporteri, să încurajăm echipa, să ne simtă jucătorilor în spatele lor.

Acum nu mai contează cât de fotbalist ești, contează ambiția cu care joci pentru suporteri. Ați văzut spiritul jucătorilor care joacă la Rapid, Dinamo, bagă osul, nu se pune în discuție valoarea. Bagă osul, ăsta este meci de ambiție pentru suporteri.

ADVERTISEMENT

Și noi, și Rapidul vrem victoria. Rapidiștii credeți că nu s-au dus la jucători să le spun că e un meci important? Înainte, când mergeam la jucători, se discutau de cele două meciuri, și acum e la fel, bați Dinamo și Rapid, ăsta este scopul suporterului stelist”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Mustață anunță infern pe Arena Națională

FCSB vrea să adune peste 40.000 de suporteri la acest meci. Liderul de galerie al Peluzei Nord anunță că peste 35.000 de bilete s-au vândut deja, fără să fie luate în calcul biletele vândute pentru galeria Rapidului.

ADVERTISEMENT

Noi, până ieri la ora 19, dar fără biletele lui Rapid, cele 2.600 de bilete ale lui Rapid, sunt 35.000 de bilete vândute. Jucăm cu casa închisă cu siguranță. Azi e vineri, mai este mâine, la mijloc, se dă drumul la case, plus ziua meciului. Faceți diferența, unde joacă Steaua?”, a mai spus Mustață.

Cea mai tare emisiune de sport din online, FANATIK SUPERLIGA, este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. HORIA IVANOVICI și invitații săi pot fi văzuți și în reluare, de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

FCSB, vizitată de galerie înainte de duelul cu Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: