Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Galeria FCSB îl cere pe Chiricheș titular la meciul cu Rapid: „Asta ne interesează cel mai mult”. Ce se întâmplă cu Florinel Coman

FCSB se pregătește să primească vizita celor de la Rapid în cel mai important meci al etapei cu numărul 15. Coman și Chiricheș au fost recuperați la timp pentru derby.
03.11.2023 | 12:15
Galeria FCSB il cere pe Chiriches titular la meciul cu Rapid Asta ne intereseaza cel mai mult Ce se intampla cu Florinel Coman
CULISE Chiriches si Florinel Coman, TITULARI la FCSB cu Rapid. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de duelul cu Rapid de pe prima poziție a Superligii. Echipa lui Gigi Becali vine după 3 egaluri în ultimele 4 meciuri și este obligată să câștige derby-ul etapei cu numărul 15. Chiricheș și Coman au revenit la antrenamente și ar putea intra pe teren.

Chiricheș și Coman, apți pentru duelul cu Rapid

“Din punctul meu de vedere, ca suporter, mai puțin mă interesează dacă joacă Dawa sau nu. Mă interesează ca echipa să-l aibă pe Chiricheș în teren, deoarece el știe să coordoneze foarte bine fundașii.

ADVERTISEMENT

Dacă aș auzi că Dawa nu va juca, asta nu m-ar deranja în mod special. Pentru mine, un fundaș central precum Chiricheș, care știe să organizeze defensiva și să-i coordoneze pe ceilalți jucători din linia de apărare, este ceea ce mă interesează cel mai mult. Scopul meu este să evităm să primim gol și să obținem cele trei puncte atunci când jucăm acasă” , a declarat Gheorghe Mustață.

Rapid este în mare formă înainte de partida de pe terenul celor de la FCSB. Formația condusă de Bergodi a învins-o cu 2-0 pe Universitatea Craiova în etapa precedentă. Dacă reușește să o învingă și pe FCSB, Rapid va micșora diferența dintre cele două echipe la 2 puncte.

ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid, derby-ul etapei cu numărul 15

“Apropo de Chiricheș, că știu că mai mergi pe la bază. După ce am discutat cu jucătorii în această săptămână, pot spune următoarele: Chiricheș este apt 100%, dar se teme să joace mingea și să intre la dueluri.

Să clarificăm: Dacă Chiricheș va juca, va fi titular direct, fără să intre de pe bancă sau să se pună alte discuții. Dacă va juca, va face parte din primul 11. Nu cred că va exista o discuție în acest sens”, a spus Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

“Nu există teamă la acest băiat este fotbalist, nu se pune problema. Dacă se începe cu el noi suntem bucuroși, dacă intră în a 2-a repriză iar e ok. Meciul se va termina 3-1 pentru Steaua”, a declarat Gheorghe Mustață.

“Ce știm 100% Gigi e că va juca Florinel Coman. A venit miercuri după masă de la Belgrad și e super ok”, a spus Cristi Coste, completat de către Gheorghe Mustață: “Știu, știu asta”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Coman si Chiriches ar putea juca cu Rapid

 

ADVERTISEMENT