Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Câte bilete s-au vândut până vineri la derby-ul FCSB – Rapid. Anunț de ultimă oră al lui Gigi Mustață

FCSB - Rapid se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Sunt şanse mari ca meciul să se joace cu casa închisă, fiind vândute 35.000 de bilete până vineri.
03.11.2023 | 12:00
Cate bilete sau vandut pana vineri la derbyul FCSB  Rapid Anunt de ultima ora al lui Gigi Mustata
Câte bilete s-au vândut până vineri la derby-ul FCSB - Rapid. Anunț de ultimă oră al lui Gigi Mustață. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre FCSB şi Rapid va bate recordul de asistenţă pe stadion în actuala stagiune. Este cel mai aşteptat meci din turul sezonului regulat şi vine în ultima etapă, pe Arena Naţională.

Câte bilete s-au vândut până vineri la derby-ul FCSB – Rapid: “Cu siguranţă vom juca cu casa închisă”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că până vineri s-au vândut 35.000 de bilete la derby-ul dintre FCSB şi Rapid, fiind sigur că tribunele vor fi pline:

ADVERTISEMENT

“Dacă e Steaua, trebuia să fie full stadionul, exact ceea ce se întâmplă duminică. Noi, până ieri (n.r. joi) la ora 19:00, fără biletele celor de la Rapid, cele 2600, sunt 35.000 de bilete vândute. 

Cu siguranţă vom juca cu casa închisă. Vor lăsa inelul intermediar şi cel de jos liber. Dar toate biletele scoase la vânzare se vor vinde. Sâmbătă se va da şi drumul la case.

ADVERTISEMENT

Faceţi diferenţa între 45.000 şi ce a fost pe Ghencea, să vedeţi unde joacă Steaua. Dar nu ne interesează pe noi ce fac alţii, este problema lor, pe noi ne interesează strict de noi”, a spus Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA

Vizită în cantonamentul de la FCSB: “Vom vorbi cu jucătorii”

Liderul Peluzei Nord a declarat că nucleul dur al fanilor vor merge în cantonamentul FCSB-ului de la Berceni pentru a-i încuraja pe jucători înaintea derby-ului cu Rapid:

ADVERTISEMENT

“Chiricheş face antrenament cu echipa. Sâmbătă vom merge la bază şi vom vorbi cu jucătorii. Până atunci, ştiu că echipa este mobilizată pentru acest meci şi sper să iasă din acel impas unde primim gol în ultimul minut. 

Să rămână cele trei puncte acasă. La noi se cam întâmplă de câteva etape. La meciul ăsta nu vreau să se întâmple asta. Să fie un meci frumos, un spectacol frumos, uite că lumea vine la stadion”, a spus Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT