Sport

Suporterii lui Dinamo, furioși pe conducere: „Așteptăm să vă asumați”. Ce întrebare le-au adresat șefilor

Suporterii lui Dinamo au răbufnit la adresa conducerii. Fanii sunt nemulțumiți și le-au adresat o întrebare șefilor din Ștefan cel Mare.
15.01.2024 | 18:02
Suporterii lui Dinamo furiosi pe conducere Asteptam sa va asumati Ce intrebare leau adresat sefilor
Suporterii lui Dinamo i-au luat la rost pe șefii clubului din Ștefan cel Mare. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dinamo a revenit din cantonamentul din Antalya și se pregătește pentru primul meci oficial al anului. „Câinii” înfruntă Petrolul, sâmbătă, 20 ianuarie, ora 20:00, în etapa a 22-a din SuperLiga. Poziția nefavorabilă în care se află clubul favorit i-a făcut pe suporterii din Peluza Cătălin Hîldan să răbufnească.

Suporterii lui Dinamo, furioși pe conducere: „Așteptăm să vă asumați”

Deși a încheiat anul cu două victorii, împotriva celor de la FC Botoșani și FC Voluntari, Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, la 7 puncte de primul loc care duce la baraj. Deși conducerea a anunțat transferuri, clubul din Ștefan cel Mare a oficializat până în prezent doar transferul lui Darko Velkovski.

ADVERTISEMENT

Suporterii din PCH sunt dezamăgiți de situația din cadrul clubului și le-au cerut explicații șefilor. Galeria dinamovistă a avut mesaje acide la adresa lui Andrei Nicolescu și Eugen Voicu. De asemenea, fanii le-au adresat o întrebare șefilor din Ștefan cel Mare.

„Cine răspunde pentru starea clubului Dinamo? În vară se pozau toți cu toți. Erau victorioși. Acum cu cine se mai pozează cei care conduc clubul? Săptămâna trecută așteptam transferuri. Săptămâna asta așteptăm să vă asumați ce conduceți”, a fost mesajul celor de la PCH pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

După duelul cu Petrolul, Dinamo va juca împotriva Rapidului pe Arena Națională, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. „Câinii” au învins doar două echipe în acest sezon, pe FC Botoșani și FC Voluntari. Dinamo a câștigat atât partidele tur, cât și cele retur împotriva celor două formații.

Andrei Nicolescu a anunțat transferuri la Dinamo după cantonamentul din Antalya

Dinamo a revenit sâmbătă în România după cantonamentul din Antalya. „Câinii” au jucat două partide de pregătire. Au remizat cu Genclerbirligi (1-1) și au suferit o înfrângere drastică împotriva lui Charleroi (2-6). Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anunțat transferuri la revenirea în țară. Totuși, suporterii încep să-și piardă răbdarea din ce în ce mai mult.

ADVERTISEMENT

”După 30 de minute dintr-o repriză, da. E greu de găsit o explicație, dar cred că mai multe vă poate spune Kopa (n.r. Zeljko Kopic). Sunt mult mai multe lucruri pozitive nu doar unul. A fost un cantonament reușit din punct de vedere al pregătirii, Miter a tras anumite concluzii și ceea ce e mult mai important.

Eu am spus că-mi doresc cel puțin două transferuri în cantonament, am reușit unul. La al doilea a fost o situație pe care nu vreau să o comentez. Avem 3 sau 4 ținte, dar care sunt la un nivel și este foarte greu de negociat acum la început de ianuarie. Nu vorbim că nu mai vin, noi mai avem 3 sau 4 transferuri de făcut, suntem în discuții, negocieri și totul depinde de detalii.

ADVERTISEMENT

Cred că rezultatele lui se vor vedea începând de luna viitoare. Abia acum și-a făcut și el temele și a început un plan pentru fiecare jucător. (n.r. despre meciul cu Petrolul) E un meci foarte greu pentru ambele echipe, cine va fi stabil mental și fără greșeală va câștiga meciul”, a declarat Andrei Nicolescu la întoarcerea în România.

ADVERTISEMENT