Sport

Steliștii cer să închirieze Ghencea! Răspunsul conducerii CSA. Update

Suporterii Stelei sunt gata să facă orice pentru ca FCSB să nu joace în Ghencea împotriva lui Dinamo. Ultrașii au luat legătura cu conducerea.
05.07.2023 | 21:42
Stelistii cer sa inchirieze Ghencea Raspunsul conducerii CSA Update
2,5 euro pe bilet vor să plătească fanii pentru a strânge banii pentru închirierea stadionului Ghencea. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-07-2023
18:51

CSA Steaua, răspuns clar pentru fanii care vor să închirieze Ghencea

FANATIK a aflat care a fost răspunsul conducerii CSA Steaua după ce AS47 a depus cerere pentru a închiria stadionul Ghencea. Se pare că nu există nicio șansă reală pentru ca fanii să închirieze stadionul în detrimentul celor de la FCSB.

Presiunile din sfera politicului sunt uriașe, iar de la conducerea MApN s-a lăsat de înțeles că Steaua va trebui să accepte cererea FCSB-ului de a evolua în Ghencea. 

Din informațiile FANATIK, în acest moment, nu mai există nicio pârghie pentru comandatul Ștefan Bichir să se opună, însă suporterii caută în continuare o soluție legală pentru a bloca FCSB. 

Suporterii Stelei nu se lasă și sunt gata să meargă până la capăt! FANATIK a aflat care e planul suporterilor de la Peluza Sud. Prin intermediul AS47, fanii au depus o cerere oficială pentru a închiria stadionul Ghencea în ziua derby-ului FCSB-Dinamo.

AS47, cerere oficială pentru a închiria Ghencea în ziua meciului FCSB – Dinamo

Suporterii de pe pagina de Facebook „Cei Care Nu Au Trădat” au inițiat acest demers, după ce mai mulți fani au fost de acord să se implice. Asociația Steliștilor 1947 a preluat acțiunea și a depus deja o cerere oficială către conducerea clubului pentru închirierea stadionului Ghencea, chiar în ziua meciului FCSB – Dinamo.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, vor să organizeze un eveniment dedicat fanilor și o strângere de fonduri pentru o cauză nobilă, așa cum s-au mai făcut și cu alte ocazii.

Grupul de suporteri „Cei Care Nu Au Trădat” va face de asemenea o cerere către CSA Steaua pentru un eveniment organizat pe firma unuia dintre fani.

ADVERTISEMENT

Mesajul mobilizator al suporterilor: „Închiriem Stadionul Steaua”

Totul a început printr-un apel la suporterii Stelei pe rețelele sociale: „Închiriem Stadionul Steaua! În condițiile în care după cum ne explică propaganda ovino-jijiană, Stadionul Steaua este un bun public și poate fi închiriat de oricine dorește, propunem ca suporterii steliști să închirieze stadionul în data de 22 iulie de la ora 21 pentru un eveniment privat.


Cine este alături de noi în acest demers? La eveniment se va organiza si un concurs pentru cea mai arătoasă mioară. 10.000 de bilete virtuale de 2.5€ rezolvă problema. Așteptăm și invităm AS47 să se alăture și să preia inițiativa acestui demers #FărăOiPeStadionulSteaua”.

ADVERTISEMENT

Peste 400 de suporteri au reacționat la postarea care a strâns și 160 de comentarii. Drept urmare, s-au făcut deja demersurile oficiale pentru a închiria „Templul”, cum este numit Ghencea de fanii „militarilor”.

FCSB – Dinamo, în pericol?! „Ori în Ghencea, ori în afara Bucureștiului”

FANATIK  a aflat că stadionul Ghencea e singura variantă disponibilă pentru FCSB, „Arcul de Triumf” neavând tehnologia VAR instalată. Dacă vicecampioana României nu va primi acceptul să joace în Ghencea, sunt șanse foarte mari ca partida să joace în afara Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

Justin Ștefan, secretarul general al LPF a vorbit despre acest subiect: „În acest moment nu se poate juca pe Arcul de Triumf pentru că nu există VAR. E vorba mai mult de o chestie de infrastructură, pentru că trebuie modificată fereastra unei clădiri pentru montarea VAR-ului.

E nevoie de avize, de tot ce se presupune acest lucru și e doar treaba administratorului stadionului. Timpul e foarte scurt, nu știu dacă se poate rezolva până începe campionatul. Fotbal se poate juca, dar fără VAR și probabil nicio echipă nu va fi de acord.

Știu că pe termen scurt este vorba despre FCSB – Dinamo, din etapa a doua. Dacă nu se va juca în Ghencea, atunci probabil va fi în afara Bucureștiului pentru că nu avem VAR pe Arcul de Triumf. La această oră, derby-ul FCSB – Dinamo nu se poate juca pe Arc cu VAR.

Iar pe termen lung îi privește pe cei de la Dinamo, care vor fi nevoiți să meargă pe altă arenă din afara Capitalei. Totul depinde de implementarea VAR la Arcul de Triumf, dar Liga nu are un răspuns concret în această privință. Repet, nu depinde de noi”.

  • 20.000 de euro trebuie să strângă suporterii pentru a închiria stadionul Ghencea

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT