News

Supraviețuire incredibilă în Ialomița: doi tineri, loviți de o mașină. ”S-a tăiat filmul, nu-mi amintesc nimic”

Doi tineri din Ialomița, de 15 și 16 ani, au scăpat ca prin minune după ce au fost loviți de o mașină. Adolescenții povestesc că nu-și amintesc nimic.
16.10.2023 | 07:36
Supravietuire incredibila in Ialomita doi tineri loviti de o masina Sa taiat filmul numi amintesc nimic
Doi tineri din Ialomița au scăpat miraculos, după ce au fost spulberați de o mașină. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Supraviețuire incredibilă în Ialomița pentru doi tineri care au fost loviți de o mașină pe o șosea. În ciuda faptului că un vitezoman i-a spulberat pur și simplu, adolescenții s-au ales doar cu o sperietură groaznică și câteva răni.

Doi tineri din Ialomița au scăpat miraculos, după ce au fost spulberați de o mașină: ”S-a tăiat filmul, nu-mi amintesc nimic”

Accidentul din județul Ialomița a avut loc pe data de 13, în localitate Răduleşti. Șoferul venea cu viteză şi a intrat în plin într-un grup de 4 adolescenți care mergeau pe marginea şoselei.

ADVERTISEMENT

Evenimentul seamănă izbitor cu tragedia produsă pe 19 august în stațiunea 2 Mai de pe litoral, acolo unde un șofer drogat – Vlad Pascu – a ucis doi tineri, pe Roberta și Sebi.

Din fericire, în cazul de față, tinerii loviți au scăpat ca prin minune. Dintre cei patru aflați pe marginea șoselei, doar doi au fost loviți. Unul dintre ei a căzut inconștient pe asfalt, iar un altul a fost aruncat câţiva metri în şanţ.

ADVERTISEMENT

Pe o filmare apărute în mediul online se vede cum cei doi tineri rămași nevătămați încearcă cu disperare să acorde primul ajutor celor răniți până la sosirea ambulanței.


În ciuda faptului că au fost aruncaţi la câţiva metri şi s-au prăbuşit inconştienţi, rănile nu le pun viaţa în pericol. Unul dintre tineri povestește ceea ce s-a întâmplat vineri seara. Spune că dintr-o dată i s-a tăiat filmul și nu își mai amintește nimic.

ADVERTISEMENT

Eram pe margine, mergeam şi noi acasă, râdeam, glumeam şi dintr-o dată… M-am trezit speriat, întrebam de toţi. Voiam să mă duc acasă şi după aceea s-a tăiat filmul. Nu-mi amintesc nimic”, spune victima, conform Observator News.

Ce a indicat testarea șoferului vinovat de accident

Cei doi adolescenți au supraviețuit fără răni care să le pună viața în pericol. Cel prăbușit pe stradă a fost externat a doua zi, iar cel aruncat în șanț, cu răni ceva mai serioase, a stat o zi şi o noapte în spital.

ADVERTISEMENT

Ancheta demarată de poliție va stabili dacă şoferul putea să îi evite. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

ADVERTISEMENT