Life

Surpriză de proporții la Primăria din Rădăuți. Olivia Stan, fostă Miss Bikini, candidează pentru funcția de primar al orașului

22.08.2020 | 19:13
Surpriza de proportii la Primaria din Radauti Olivia Stan fosta Miss Bikini candideaza pentru functia de primar al orasului
ADVERTISEMENT

Olivia Stan, fosta campioană mondială de bodybuilding, vrea să candideze la Primăria Rădăuți, județul Suceava. Miss Bikini este absolventă a Facultăților de Arte și de Teologie.

Pentru o lungă perioadă de timp, Olivia a locuit Anglia, Italia, India și Statele Unite ale Americii, iar acum vrea să facă o schimbare în orașul din nordul Moldovei.

ADVERTISEMENT

Olivia își dorește să dezvolte turismul din zonă. Are experiență în acest domeniu, după ce a trăit mulți ani peste hotare. Este încrezătoare și speră să aibă șansa să-și pună planurile în aplicare.

Olivia Stan, fostă campioană mondială de bodybuilding, candidează la Primăria Rădăuți

La 33 de ani, Olivia Stan vrea să ofere o nouă imagine orașului din Moldova. Mai exact, își dorește să reînvie municipiul Rădăuți, care s-a degradat în timp și nu mai are aproape nimic din ce era odinioară locul în care s-a născut.

ADVERTISEMENT

„Sunt neafiliată politic și doresc să candidez la funcția de primar al municipiului Rădăuți ca și candidat independent.

Știu că pentru mulți ar părea că sunt prea tânără, dar vă asigur, mai ales pe cei ce nu mă cunosc, că tot ceea ce mi-am propus în viață până acum am dus la bun sfârșit”, a declarat Olivia Stan, conform evz.ro.

ADVERTISEMENT

Olivia a avut un mesaj și pentru locuitorii Municipiului Rădăuți, în care și-a pus toată încrederea.

„Din ambiția de a repara lucrurile în administrația locală mi-am propus să candidez la funcția de primar al Municipiului Rădăuți. Mi-ar plăcea enorm să rămân lângă voi, și să începem restaurarea orașului din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Candidez la funcția de primar independent alături de o echipă profesionistă neînregimentată politic. De voi depinde cum va fi viitorul orașului nostru”, le-a transmis Olivia locuitorilor Municipiului Rădăuți.

Pe lângă Olivia, un alt fost sportiv și-a depus candidatura la primărie, dar, de această dată la președinția Consiliului Județean Mureș. Traian Bendorfean a fost goalkeeper cu 17 prezențe în primul eșalon.

 

ADVERTISEMENT