Life

Surpriză din partea Netflix! Codurile secrete pentru filme și seriale oferite românilor

Netflix a dezvăluit codurile pe care românii le pot utiliza de acum atunci când vor să caute un film sau un serial pe platformă.
25.02.2023 | 17:45
Surpriza din partea Netflix Codurile secrete pentru filme si seriale oferite romanilor
Codurile secrete oferite de Netflix Românilor. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Netflix a făcut un anunț îmbucurător pentru români. Începând de acum, platforma de streaming a pus la dispoziție cinci coduri pe care utilizatorii le pot folosi atunci când vor să caute un film sau un serial pe care să-l vizioneze.

Anunțul făcut de Netflix! Codurile secrete care îi vor ajute pe români

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming din întreaga lume, având o gamă variată de filme, seriale, documentare sau desene animate. Lună de lună, compania adaugă zeci de producții noi de care să se bucure utilizatorii.

ADVERTISEMENT

Categoriile de filme și seriale sunt accesate prin intermediul website-ului sau al aplicațiilor pentru telefoanele mobile, dar chiar și așa, uneori este greu de ajuns la ele, pentru că nu toate sunt ușor accesibile.

Prin urmare, Netflix a venit în ajutorul persoanelor care sunt se descurcă și a pus la dispoziție cinci coduri secrete care permit accesarea unor secțiuni speciale din cadrul platformei și vizionarea anumitor filme și seriale. Astfel, codurile oferite de compania Netflix pentru țara noastră sunt:

ADVERTISEMENT
  • 35714 – Filme romantice reconfortante
  • 81233168 – Reality TV despre dragoste și relații
  • 3329 – Filme romantice LGBTQ+
  • 81495 – Filme pentru romantici incurabili
  • 36103 – Filme de dragoste excentrice
  • 7940 – Drame romantice bazate pe cărți
  • 76385 – Filme romantice cu triunghi amoros
  • 3186 – Comedii romantice cu adolescenți

Cum se folosesc codurile speciale oferite de Netflix

Codurile pot fi utilizate de români în felul următor: în bara de adresă a browserului de internet folosit se introduce combinație dintre numele site-ului și codul dorit, de pildă netflix.com/36714, urmând ca ulterior să fie direcționați către categoria specială.

ADVERTISEMENT

Codurile pot fi folosite numai din browser, iar în cazul în care vă doriți să folosiți aplicațiile pentru iPhone, Android sau computer, va trebui să căutați după nume filmul pe care l-ați găsit în categoria specială.

Netflix va introduce jocuri video originale pe platformă

O altă veste bună oferit de curând de Netflix este aceea că pune bazele unui studio inovativ pentru jocurile video care vor fi în viitor disponibile pe platforma de streaming. Anunțul a fost anul trecut de vicepreședintele Game Studios, Amir Rahimi.

ADVERTISEMENT

Acesta a dezvăluit că instituția pe care o reprezintă va înființa, subt tutela Netflix, un studio de jocuri video la Helsinki, în Finlanda. În funcția de director al studio-ului va fi Marko Lastikka.

 „Acesta este cel mai recent pas din cadrul acţiunii noastre de a realiza un studio de jocuri de clasă globală care vă va aduce o gamă largă de jocuri originale care le vor plăcea – fără reclame şi fără app-uri – sutelor de milioane de fani din întreaga lume”, a declarat Rahimi, citat de Cinemagia. 

ADVERTISEMENT
Tags: