Life

Surpriză la Antene! Ce prezentator ar putea fi înlocuit cu Cătălin Cazacu

Șefii de la Antena Stars ar fi pregătit o mare surpriză pentru public, după ce Cătălin Cazacu ar fi înlocuitorul unuia dintre cei mai iubiți prezentatori de la postul de televiziune.
22.06.2022 | 07:09
Surpriza la Antene Ce prezentator ar putea fi inlocuit cu Catalin Cazacu
Cătălin Cazacu ar putea fi înlocuitorul unui prezentator de la Antena Stars. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Surpriză mare la Antena, după ce un prezentator faimos ar fi înlocuit cu nimeni altul decât iubitul Ramonei Olaru, Cătălin Cazacu.

Surpriză la Antene! Ce prezentator ar putea fi înlocuit

Unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la Antena Stars ar urma să fie înlocuit, conform unei dorințe a postului TV, dar care are legătură cu ceea ce și-a dorit însuși cel în cauză.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Andrei Ștefănescu, care lucrează la un alt proiect, motiv pentru care ar renunța la emisiunea Showbiz Report, pe care o prezintă alături de Natalia Mateuț la Antena Stars, anunță Cancan.

Totuși, ar fi vorba doar despre o perioadă temporară deoarece Andrei Ștefănescu va reveni la cârmă emisiunii pe care o prezintă.

ADVERTISEMENT

În cele două săptămâni cât Andrei Ștefănescu va fi la filmările pentru emisiunea lui Nea Mărin de la Antena 1, el va fi înlocuit de Cătălin Cazacu, iubitul Ramonei Olaru.

Cât va prezenta Cătălin Cazacu emisiunea Showbiz Report

Emisiunea prezentată de Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț la Antena Stars va fi filmată de la malul mării pentru o scurtă perioadă de timp, dar Andrei Ștefănescu avea un alt proiect care se suprapune, fiind vorba despre emisiunea lui Nea Mărin.

ADVERTISEMENT

După ce Andrei Ștefănescu a anunțat că nu va renunța la acest proiect, conducerea a trebuit să îi găsească un înlocuitor și se pare că acesta ar fi nimeni altul decât Cătălin Cazacu.

Mutarea nu va fi una permanentă, astfel că peste circa două săptămâni de la momentul aparițiilor televizate de la Antena Stars, iubitul Ramonei Olaru va reveni la lucrurile obișnuite, în timp ce Andrei Ștefănescu se va întoarce pe micul ecran alături de Natalia Mateuț.

ADVERTISEMENT

Totuși, rămâne de văzut dacă iubitul Ramonei Olaru va decide să accepte această ofertă, pentru că nu se știe, deocamdată, dacă el a ajuns la un acord sau nu cu șefii de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT