Sport

Surpriză la FCSB. Unul dintre cel mai bine plătiți jucători se întoarce după 7 luni

Vlad Chiricheș a lipsit din lotul FCSB timp de 7 luni cât timp a fost accidentat dar va putea fi prezent pe bancă la meciul cu Petrolul.
02.03.2024 | 17:50
Surpriza la FCSB Unul dintre cel mai bine platiti jucatori se intoarce dupa 7 luni
ADVERTISEMENT

În mod normal, Vlad Chiricheș (34 de ani) trebuia se fie apt de joc abia spre finalul lunii martie, cel puțin conform cu așteptările staff-ului medical și cel tehnic dar fundașul s-a recuperat în timp mai scurt.

Va fi în lot la meciul cu Petrolul

Astfel, cel care a purtat și banderola de căpitan al FCSB și cea a naționalei va fi în lot pentru partida de duminică cu Petrolul. Chiricheș nu a mai evoluat din 28 august, când s-a accidentat în UTA – FCSB 2-1. El are un salariu anual de 400.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

„Chiricheș va fi mâine cu noi. E o veste foarte bună. E primul meci după o perioadă lungă. A început încet să se alăture echipei, a comentat antrenorul cu licență PRO al FCSB. Pentru Chiricheș va fi însă dificil să-i scoată din echipă pe unul din cei doi fundași centrali, Dawa sau Ngezana.

„E foarte important pentru jucători ca el să fie lângă echipă, în vestiar. Nu va fi titular, dar vedem ce va fi. Dacă e nevoie de el, poate va intra”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a făcut declarații și despre partida cu Petrolul: „Avem un meci cu o echipă care luptă pentru un loc în primele șase. Asta spune cât de greu va fi meciul de duminică.

Jucătorii mei s-au recuperat și sunt gata. Vrem cele trei puncte! Sunt sigur că fanii vor fi lângă noi, așa cum sunt mereu. Trebuie să rămânem umili și să dăm totul. Jucătorii știu că punctele se înjumătățesc în play-off și nu se vor relaxa. La cum se antrenează, nu avem cum să credem că se vor relaxa.

ADVERTISEMENT

Nicio șansă să odihnim jucători pentru meciul cu Rapid. Următorul meci e mereu cel mai important. Doar la asta ne gândim. Abia după aceea vom vedea ce va fi”, a spus antrenorul FCSB.

Florinel Coman, lăudat de Charalambous

Acesta a vorbit și despre vedeta echipei, în condițiile în care Florinel Coman a fost omul meciului în etapa trecută, cea cu FC Voluntari când roă-albaștrii au învins cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT

 „Florinel Coman e într-o formă bună, se antrenează foarte bine. Ai nevoie de jucători care fac diferența, iar noi avem asta. În momentele grele își arată calitatea”, a spus Elias Charalambous care va sta pe bancă singur cu Petrolul, fără Pintilii.

ADVERTISEMENT