Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Veşti proaste pentru Vlad Chiricheş la FCSB: “Nu mai ai cum să-i scoţi, sunt pantere”

Gigi Becali are vești proaste pentru Vlad Chiricheș la FCSB. Patronul celor de la FCSB anunță că stoperul trecut prin Seria A nu are cum să scoate „panterele” din primul „11”.
10.02.2024 | 20:27
Vesti proaste pentru Vlad Chiriches la FCSB Nu mai ai cum sai scoti sunt pantere
Gigi Becali are vești proaste pentru Vlad Chircheș la FSCB. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș este în continuare accidentat la FCSB, însă stoperul își pregătește revenirea în SuperLiga pentru play-off. Stoperul transferat în vara trecută la „roș-albaștrii” are șanse minime să prindă echipa de start după ce va fi apt, deoarece Gigi Becali nu se gândește să scoată „panterele”.

Veşti proaste pentru Vlad Chiricheş la FCSB!  “Panterele” îi blochează prezența în echipa de start

Vlad Chiricheș este pe drumul cel bun și așteaptă să revină la FCSB după accidentarea din toamnă. Stoperul s-a operat, iar acum se antrenează împreună cu lotul lui Elias Charalambous, iar acesta va fi apt pentru prima etapă din play-off.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gigi Becali are vești proaste pentru Vlad Chiricheș la FCSB, care va trebui să tragă din greu pentru a-și câștiga un loc de titular. „Panterele” Dawa și Ngezana sunt de neînlocuit în echipa de start pentru patronul „roș-albaștrilor”.

„Haruț a fost accidentat, cred că mai durează vreo lună. Chiricheș se antrenează și nu știu mai multe, știu că și-a făcut operație și că vrea să revină. Nu mai am o problemă acum dacă îmi place de ei amândoi. Dacă revine nu poate să joace, în fața panterelor nu ai cum să intri.

ADVERTISEMENT

Nu mai vorbim de jucători de la Hagi, niciodată nu mai vorbiți cu mine de jucători de la Hagi. Este exclus să iau jucători de la Hagi fără să vorbesc cu el, îi expiră peste 6 luni, e liber la Hagi, la revedere! Niciodată nu iau, e nașul meu, cum să îi iau eu jucătorul lui Hagi. 

Ce privește la Radunovic e dacă și cu parcă se plimbau pe barcă. Ce rost are să vorbesc acuma, să vedem trăiesc. Dacă trăiesc pănă atunci vedem ce fac, nu vorbim acum de Radunovic”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș, interviu pentru FANATIK: „Sunt puțin mai avansat cu recuperarea”

Vlad Chiricheș a oferit detalii despre starea lui de sănătate într-un interviu exclusiv pentru FANATIK în stagiul de pregătire din Antalya. Acesta regretă că nu s-a operat imediat după accidentarea suferită cu UTA Arad.

„Sunt bine, sunt pozitiv. Mă pregătesc puternic în sală cu Ovidiu Kurti. O să fac separat pregătire toată perioada asta. Cred că o să încep de săptămâna viitoare și alergare ușoară. Ușor-ușor creștem intensitatea și vedem ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

 Într-un fel da. Doctorul care m-a operat mi-a dat o perioadă de trei luni jumătate, patru luni în care aș putea să joc practic. Deci ar trebui să revin pe teren la început de martie. Cum mă simt în momentul ăsta eu cred că sunt puțin mai avansat cu recuperarea față de prognozele doctorului. Important e să mai fac un RMN, niște teste amănunțite și apoi pot să trag și mai tare.

Cred că a fost o greșeală că nu m-am operat de la început, dar nu știu… Nu pot să mai dau timpul înapoi, iau totul ca atare și încerc să mă pregătesc cât de bine pot și să revin cât mai repede”, a spus Chircheș.

Gigi Becali A ANUNTAT care este situatia lui Vlad Chiriches

ADVERTISEMENT
Tags: