Life

Surpriză la Power Couple 2024! Au fost eliminați, dar revin în competiție

Cuplul care revine la Power Couple 2024 chiar înainte de marea finală. Publicul de acasă va avea parte de o mare surpriză.
07.03.2024 | 09:56
Surpriza la Power Couple 2024 Au fost eliminati dar revin in competitie
Ce cuplu revine la Power Couple chiar înainte de marea finală. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Power Couple 2024 este una dintre cele mai dure competiții pentru cuplurile de vedete care au plecat în Malta. Pe măsură ce timpul trece, lupta pentru un loc în marea finală devine din ce în ce mai grea. Până acum, în fiecare săptămână a fost eliminat câte un cuplu. Însă, marea surpriză abia de acum urmează.

Săptămâna viitoare are loc marea finală Power Couple 2024

Tensiunile sunt din ce în ce mai mari la Power Couple 2024. Competiția devine din ce în ce mai grea și doar cei care au o relație puternică reușesc să își asigure un loc în marea finală. Fanii sunt cu ochii pe fiecare ediție. Tocmai când credeau că nimic nu îi mai poate surprinde, va avea loc o răsturnare de situație.

ADVERTISEMENT

Așa cum spune regulamentul, în fiecare săptămână, câte un cuplu este propus spre eliminare. Cei care părăsesc Power Couple 2024 își iau adio de la competiție, dar și de la marele premiu. Însă, se pare că există și cupluri care revin în emisiune.

În ediția de aseară, 6 martie 2024, Daiana Anghel și soțul ei, Sorin au plecat acasă. Parcursul lor în emisiune s-a încheiat, deși credeau că sunt făcuți pentru marea finală. Dar, cei de acasă se pare că vor avea parte de o surpriză. Daiana și soțul ei revin.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, Daiana și Sorin nu doar că revin la Power Couple. Cei doi reușesc să și câștige competiția. Chiar Daiana a fost cea care a dat de înțeles că parcursul ei în emisiune nu s-a încheiat odată cu eliminarea din 6 martie.

Daiana Anghel și Sorin au fost eliminați după ce au pierdut proba cuplurilor

Pe canalul său de pe Instagram, acolo unde vorbește cu cei mai apropiați urmăritori, Daiana Anghel a dat din casă un detaliu important. În momentul în care fanii au început să o complimenteze pentru parcursul ei în emisiune, vedeta a avut o reacție care a dat multe de înțeles.

ADVERTISEMENT

În loc să le mulțumească tuturor pentru complimente, Daiana i-a întrebat retoric Dar de ce vă grăbiți ca fetele la măritat?, dând de înțeles că mai are multe de zis în competiție. Daiana și Sorin sunt un cuplu puternic și se pare că au primit a doua șansă la Power Couple.

Pe Instagram, vedeta le-a spus urmăritorilor să stea cu ochii pe ediția de luni pentru că vor avea parte de o surpriză. Deși a spus că toate cuplurile eliminate se vor întoarce, ceva i-a făcut pe fani să creadă că Daiana ascunde un secret.

ADVERTISEMENT

Influencera și soțul ei au fost propuși spre eliminare alături de Anamaria și Tudor Ionescu. Cei din casă au preferat să meargă mai departe cu Anamaria și cu Tudor, deși au pierdut toți banii din seif. Daiana și Sorin au pierdut proba cuplurilor, iar asta a jucat un rol important pentru parcursul lor.

”Nu meritam să rămânem noi, dar asta nu înseamnă că nu suntem un Power Couple acasă. Ana cu Tudor merită să meargă mai departe, fără discuții. Ei au fost mult mai buni la probele de cuplu decât noi.”, a spus Daiana Anghel după ce a aflat verdictul.

ADVERTISEMENT