Life

Ceartă de zile mari la Power Couple 2024! Anamaria și Tudor Ionescu și-au ieșit din minți: “Era să mor”

Momente tensionate între Tudor Ionescu și soția sa la Power Couple 2024. Anamaria a răbufnit chiar în timpul unei probe.
06.03.2024 | 07:07
Cearta de zile mari la Power Couple 2024 Anamaria si Tudor Ionescu siau iesit din minti Era sa mor
Anamaria și Tudor Ionescu au pierdut toți banii din cauza unei probe. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

De departe, Power Couple 2024 este una dintre cele mai grele competiții pentru cuplurile de vedete care au acceptat provocarea din Malta. Pe măsură ce timpul trece, totul devine din ce în ce mai dificil. Atât fetele, cât și băieții au de trecut probe de foc în drumul spre marea finală.

Probă de foc pentru Anamaria și Tudor Ionescu, aseară, la ”Power Couple”

Cele mai curajoase cupluri de vedete din România au spus ”da” celei mai mari provocări din viața lor. Cine nu a ajuns, până acum, la ”Asia Express” sau ”America Express” s-a convins cât de greu este. ”Power Couple” este formatul care i-a scos pe mulți din zona de confort și le-a arătat cât de mult se pot baza pe partenerii lor.

ADVERTISEMENT

În ediția de aseară, Anamaria și Tudor Ionescu au avut parte de câteva momente tensionate. Una dintre probe au scos-o din sărite pe soția artistului care nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

Proba ”Nani, nani, puiul mamii” presupunea liniște totală. Orice nivel de zgomot era măsurat cu un aparat special, iar proba era trecută doar de cei care reușeau să păstreze liniștea absolută. La un moment dat, Tudor Ionescu a gafat atât de tare, încât a adus-o la disperare pe soția lui.

ADVERTISEMENT

Regulamentul emisiunii spune că fiecare partener mizează o anumită sumă de bani pe cel care face probele în acea zi. Dacă probele sunt trecute, banii merg în seiful cuplului. Dacă probele nu sunt duse la capăt, banii se scad din totalul cuplului.

Din păcate, Anamaria Ionescu a avut încredere oarbă în Tudor și a crezut că soțul ei se va descurca de minune. Artistul nu a făcut față probei și, la un moment dat, a luat o jucărie în mână. Jucăria a scos un zgomot puternic, iar proba a fost pierdută.

ADVERTISEMENT

Cuplul a rămas fără niciun ban în seif după proba ”Nani, nani, puiul mamii”

Anamaria Ionescu a pariat toți banii pe Tudor, adică 1.500 de euro, bani pe care i-au pierdut în ediția de aseară. Când a aflat că în seiful lor nu se mai află niciun ban, soția artistului a răbufnit și l-a certat mai rău ca niciodată.

”Nu pot să-mi explic cum a putut să deschidă sticla aia de vin, să pună în pahare, fără să fie nicio problemă. Nu a putut să pună o jucărie dintr-o parte în alta fără să apese pe ea! Este peste limita mea de a înțelege!”, a spus Anamaria furioasă în timpul emisiunii, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Nici Tudor nu a fost prea mândru de ceea ce a făcut. Însă, a fost conștient că nu mai poate schimba lucrurile. Artistului nu i-au picat deloc bine replicile dure venite din partea soției lui, așa că a simțit nevoia să se apere.

”Mai vino o dată la emisiunea asta, dar cu altul ca să fie mai bine. Ce vrei să fac? Asta e! Am greșit, am pierdut. Ți se pare că eu ți-am comentat ceva la o probă pe care ai pierdut-o tu.”, i-a răspuns Tudor soției sale, potrivit aceleiași surse.

Proba de aseară i-a afectat destul de mult pe cei doi, în special pe Anamaria. Fiind o fire competitivă, soția lui Tudor își dorește să treacă cu brio de fiecare provocare și vrea să ajungă în finală. Doar că, din păcate, mai există și momene în care nu totul decurge așa cum s-ar aștepta.

ADVERTISEMENT