Life

Surpriză pentru clienții Kaufland! Produsele cumpărate de foarte mulți români sunt la preț redus, la început de decembrie

Surpriză pentru clienți din partea Kaufland! Produsele pe care le apreciază și le cumpără foarte mulți români vor fi la reducere.
30.11.2023 | 08:01
Surpriza pentru clientii Kaufland Produsele cumparate de foarte multi romani sunt la pret redus la inceput de decembrie
Produsele iubite de mulți români vor avea reducere la Kaufland. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Kaufland le-a pregătit o surpriză clienților și, de Ziua Națioanală a României, au o reducere substanțială la o gamă de produse iubită de foarte multe persoane. Iată despre ce este vorba!

Produsele care vor avea o reducere substanțială la Kaufland, la început de decembrie

În perioada 29 noiembrie și 5 decembrie, Kaufland sărbătorește alături de clienții săi Ziua Națioanală a României, astfel că le-a pregătit un cadou greu de refuzat, o reducere substanțială.

ADVERTISEMENT

Mai exact, produsele ce se regăesesc sub marca Vreau din România, apreciate de foarte mulți români pentru calitate și pentru faptul că provin chiar de la noi din țară, sunt mai ieftine cu 20%.

De altfel, Kaufland este unul din principalii  retaileri din România și unul dintre cei mai mari susținători când vine vorba despre fermieri și producători locali. Astfel că, mai mult de 80% din cheltuielile anuale merg către furnizori.

ADVERTISEMENT

De asemenea, din fiecare leu cheltuit în lanțurile de magazine, 67 de bani sunt direcționați către afacerile locale. Gama Vreau din România a fost intrdusă pe rafturi încă din anul 2017.

Ce produse la reducere pot cumpăra românii

De-a lungului timpului, marca a evoluat în funcție de dorințele și nevoile clientului. Prin urmare, în prezent, consumatorii pot alege din mai mult de 270 de produse, însă permanent se adaugă unele noi.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să sauvureze gustul autentic românesc o pot face oricând, dar mai ales acum când Kaufland oferă această reducere de 20%, produsele devenind mai mult decât accesibile.

Sortimentul include atât alimente de bază, precum făină, mălai, până la lactate și brânzeturi, carne proaspătă, dar și mezeluri, conserve, dulciuri, produse de panificație și răcoritoare.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, la raft sunt listate mai multe produse cumpărate adesea. Vorbim despre salamul Victoria felii, cârnații oltenești, salamul bănățean, fasolea bătută, salata de ardei copți cu usturoi, salata de vinete cu ceapă, precum și zacusca cu vinete și ardei copți.

ADVERTISEMENT