Life

Surpriză totală pentru un român. A furat 50 de euro din apartamentul unei pensionare din Germania, dar și-a uitat portofelul la locul faptei. Ce s-a întâmplat când s-a întors

Uluire majoră pentru un hoț român care a sustras 50 de euro de la o bătrână. Ce a pățit când a revenit să-și ia actul de identitate.
30.03.2023 | 09:50
Surpriza totala pentru un roman A furat 50 de euro din apartamentul unei pensionare din Germania dar sia uitat portofelul la locul faptei Ce sa intamplat cand sa intors
Uluire majoră pentru un hoț român care a sustras 50 de euro de la o bătrână. Ce a pățit când a revenit să-și ia actul de identitate. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Surpriză totală pentru un român în vârstă de 39 de ani. A furat 50 de euro din apartamentul unei pensionare din Germania, dar și-a uitat portofelul la locul faptei. Ce s-a întâmplat când s-a întors pentru a-l recupera.

Uluire majoră pentru un hoț român care a sustras 50 de euro de la o bătrână. Ce a pățit când a revenit să-și ia actul de identitate

Un hoț român a avut parte de o uluire majoră când a sustras 50 de euro de la o bătrână de 91 de ani din orașul Chemnitz din landul Saxonia, Germania. Bărbatul de 39 de ani a ales această ”victimă” pentru că locuia singură.

ADVERTISEMENT

A sunat la ușa locuinței, cu pretextul că strânge bani pentru o cauză nobilă. Conform ziarulromanesc.de, hoțul i-a cerut femeii o donație și a ajuns să o împingă în apartament atunci când a spus că merge să-și ia portofelul.

Românul i-a furat la repezeală 50 de euro, însă în graba de a fugi de la locul faptei a uitat de cartea de identitate care a rămas la bătrână. După câteva minute și-a amintit și s-a întors la ușa femeii în vârstă de 91 de ani.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că, hoțul și-a recuperat actul direct din mâinile polițiștilor care era deja în casa femeii. A încercat să fugă din nou, dar a fost imobilizat de oamenii legii care au găsit asupra sa un cuțit.

Ulterior, a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile, în momentul de față aflându-se într-o unitate de corecție din Germania. Acesta nu este singurul caz, un alt român a fost arestat în Dortmund pentru o amendă neplătită.

ADVERTISEMENT

Mai mulți români, arestați în Germania

Bărbatul de 32 de ani se dusese singur la secția de poliție federală din Gara Centrală Dortmund să reclame un furt. Se pare că acesta fusese jefuit cu puțin timp înainte, doar că acum va petrece ceva vreme în închisoare.

Mai mult decât atât, ofițerii au preluat datele personale ale reclamantului și au constatat că acesta era căutat de Parchetul din Regensburg. Mai exact, anul trecut, Tribunalul din Straubing l-a condamnat la o amendă de 600 de euro pentru furt.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, condamnatul s-a declarat complet surprins când oamenii legii din Germania i-au pus cătușele, deși le-a spus că nu are bani pentru achitarea amenzii pe loc.

ADVERTISEMENT
Tags: