Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au lăsat fetele acasă și au fugit în lume: „Vom sta în altă parte”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda profită de timpul liber și îl petrec doar ei doi, fără fetițe! De ce escapadă romantică au avut parte?
29.10.2023 | 16:34
Gabriela Cristea si Tavi Clonda siau lasat fetele acasa si au fugit in lume Vom sta in alta parte
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, escapadă romantică în Italia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat într-o călătorie romantică, precum în vremurile în care nu aveau responsabilitățile de părinți! Cei doi și-au lăsat fetele în România pentru a se bucura de timp petrecut doar unul cu celălalt.

Gabriela Cristea, escapadă cu Tavi Clonda în Italia, fără fetele lor

Au ales ca destinație Italia, țară de unde au postat deja câteva fotografii în mediul online. Tavi Clonda i-a făcut o surpriză soției sale, Gabriela Cristea. Cei doi urmează să ajungă în alte orașe în afară de Pisa, acolo unde se aflau când au anunțat că sunt într-o minivacanță.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Tavi a spus că vor dormi în fiecare seară în alt loc, căci a pus la dispoziție pentru el și femeia vieții sale trei cazări diferite.

„Am adus-o pe Gabriela la prima cazare. Ceea ce nu știe ea este că în fiecare seară vom sta în altă parte. Vom avea 3 cazări diferite. Am venit în Pisa și plecăm în alt oraș”, a precizat Tavi Clonda despre escapada cu Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Persoana care a pus la cale totul, în detaliu, a fost Tavi, demonstrând că romantismul nu moare niciodată și că o relație se întreține cu astfel de surprize.

Prezentatoarea de la Antena Stars, sinceră, despre viața de cuplu

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au recunoscut că viața de cuplu a suferit mici schimbări de când sunt părinții a două fete. Chiar dacă au fost și sunt în continuare nevoiți să acorde atenție copilelor, cei doi găsesc momente și pentru ei, așa cum s-a întâmplat în acest weekend.

ADVERTISEMENT

„Încercăm să avem grijă de noi și de relația noastră. Noi credem că, dacă nu ne ocupăm de noi doi, se duce de râpă totul.

Pe relația dintre noi doi se construiește relația cu fetele noastre, relația pentru carierele noastre și așa mai departe. Dacă noi doi suntem confortabili, atunci toate lucrurile vin ușor și de la sine. Ne sprijinim unul pe celălalt”, a povestit, la un moment dat, Gabriela Cristea despre relația cu Tavi Clonda, pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT