Life

Surpriză uriașă la Asia Express 4. Ce echipă a câștigat prima imunitate de pe Drumul Împăraților

Asia Express 4 a ajuns la ediția cu numărul trei. Competiția a dezvăluit care este echipa care pune mâna pe prima imunitate.
20.09.2021 | 23:11
Surpriza uriasa la Asia Express 4 Ce echipa a castigat prima imunitate de pe Drumul Imparatilor
ADVERTISEMENT

Cursa de pe Drumul Împăraților a scos la iveală o echipă ambițioasă, care a luptat din greu și cu toate forțele încă de la debut. Surpriza este uriașă!

Prima imunitate de la Asia Express 4 a fost câștigată de un cuplu care și-a dorit să ajungă în acest punct al competiției. Cei doi au dat totul.

ADVERTISEMENT

De la primul autostop și până la ultima misiune, au demonstrat că lucrează foarte bine în doi și reușesc să treacă cu bine peste toate obstacolele.

Asia Express 4, prima imunitate. Ce echipă a bifat această reușită

„Am fost foarte impresionată de modul în care ați ajuns la mine toți”, le-a spus Irina Fodor concurenților, înainte de a anunța la cine ajunge imunitatea.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Mihai Petre și partenera sa de viață, Elwira, care s-au descurcat excelent la aproape toate probele primite de la prezentatoarea Irina Fodor.

„Mi s-a confirmat faptul că fac echipă foarte bună cu Elwira”, a spus fostul jurat de la „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

„A fost un drum foarte lung și chiar mă gândeam la colegi pentru că ei urmau să facă același traseu pe jos”, a mai spus coregraful.

Cuplul a primit o zi de odihnă, cazare, mâncare, distracție, mașină și 100 de euro. În plus, cei doi dansatori nu intră în ultima cursă pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre și Elwira nu vor pleca acasă în această seară pentru că le-au arătat celor din fața televizoarelor că merită să rămână în competiția Asia Express 4, de la Antena 1.

Mihai Petre și Elwira, primii care pun mâna pe imunitatea de la Asia Express 4

Cunoscutul coregraf și frumoasa sa soție se bucură de momente de relaxare, dar pentru a ajunge în acest punct au trecut prin tot felul de situații, ba chiar o luptă corp la corp cu Connect-R.

Fostul jurat de la Pro TV a fost atât de concentrat pe probă încât l-a făcut pe artist să sufere, după ce l-a lovit de mai multe ori în operație.

„Eu vedeam papuci, nu îl vedeam pe Connect-R sau Shift”, a mărturisit Mihai Petre legat de duelul care s-a dat pe papuci.

Proba a fost câștigată de Connect-R, dar asta nu l-a împiedicat de dansator să lupte mai departe. Și a avut pentru ce. A câștigat prima imunitate de pe Drumul Împăraților și mai multe beneficii.

ADVERTISEMENT