Life

Ce studii are, de fapt, Tudor Chirilă. Puţini ştiu adevărul despre antrenorul de la Vocea României

Iată ce studii are, de fapt, Tudor Chirilă, antrenorul de la Vocea României. Facultatea absolvită de solistul trupei Vama.
16.12.2022 | 16:16
Ce studii are de fapt Tudor Chirila Putini stiu adevarul despre antrenorul de la Vocea Romaniei
Ce studii are Tudor Chirilă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă se numără printre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, dar ce studii are? Antrenorul de la Vocea României nu are studii în domeniul muzical.

Ce studii are Tudor Chirilă

Solistul trupei Vama este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și s-a lansat în industria muzicală încă de la finalul anilor ’90.

ADVERTISEMENT

În afară de cariera muzicală, Tudor Chirilă este și actor. Născut pe 28 mai 1974, la București, artistul a absolvit cursurile Colegiului Național Ion Neculce din Capitală.

Ulterior, Tudor Chirilă a intrat la Academia de Teatru și Film (UNATC) din București. A absolvit în 1996, la clasa profesorului Florin Zamfirescu, la secția de actorie.

ADVERTISEMENT

În 1994 a avut un rol de figurație în Nobody’s children, acesta fiind momentul în care a debutat ca actor. A primit apoi numeroase roluri în teatru și în cinematografie.

În 2004, Tudor Chirilă a primit premiul UNITER, pentru rolul Malvolio din A douăsprezecea noapte, de William Shakespeare, în regia lui Gelu Colceag. Până în acel moment, era cel mai tânăr actor care a obținut această distincție.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă, dezvăluiri despre rolul de antrenor la Vocea României

Tudor Chirilă face parte din juriul emisiunii Vocea României încă din 2014, din sezonul patru. Cu ceva timp în urmă, cântărețul a declarat că se va întoarce doar pentru vocea care îl va inspira pentru o alegere muzicală.

Artistul a mai spus că participanții mai organizați și care știu ce vor au potențialul de a merge mai departe în emisiunea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

“Eu mă întorc la o voce care mă inspiră pentru o alegere muzicală. Ca un procesor funcționez.

E foarte important să te conectezi cu imaginea unei voci sau cu cântece potențiale pe care le-ai vedea în momentul acela.

Am sesizat că concurenții care sunt mai organizați au șansa să meargă mai departe și cei care știu bine ce vor.”, a declarat Tudor Chirilă în urmă cu câteva luni, notează vbiz.ro.

În plus, este important ca toți concurenții să muncească pentru a-și îndeplini visurile.

ADVERTISEMENT