Sport

Surpriză uriașă: locuri goale la FCSB – Dinamo! Ce s-a întâmplat cu biletele la derby

Cocheta arenă Arcul de Triumf a fost aleasă drept loc de disputare al meciului FCSB - Dinamo, pentru că Arena Națională era ocupată de un concert.
22.07.2023 | 21:41
Surpriza uriasa locuri goale la FCSB  Dinamo Ce sa intamplat cu biletele la derby
Sute de locuri goale la FCSB - Dinamo
ADVERTISEMENT

În acest context, bucureștenii au fost extrem de nemulțumiți că au pierdut șansa să umple un stadion de zeci de mii de locuri și au fost mutați pe o arenă de 8000 de locuri. Cu toate acestea, potrivit surselor FANATIK, pe stadion există multe locuri goale. Multe bilete pentru FCSB – Dinamo au ajuns la bișnițari, care au cerut prețuri exorbitante pentru un astfel de tichet.

Multe locuri goale la FCSB – Dinamo. Tichetele au ajuns la bișnițari

Această situație incredibilă a fost remarcată inclusiv de comentatorii partidei Costi Mocanu și Emil Grădinescu. Arena Arcul de Triumf a fost construită în special pentru rugby și e subdimensionată când vine vorba de numărul de spectatori care pot să îi calce pragul, mai exact 8.000. Așadar, Peluza Nord Dinamo a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu cei de la Dinamo, pentru a le acorda ”câinilor” 600 de bilete la meci.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu galeria celor de la Dinamo, am ajuns la un acord cu reprezentanții peluzei lor, ei trebuiau sa primească 375 de bilete, dar am convenit să le dăm 600 de bilete. MM ne-a spus că depinde de noi, cum vrem, așa că le vom da 600 de bilete. Sperăm sa respecte și ei promisiunea pe care au făcut-o pentru retur”, a declarat liderul Peluzei Nord Gheorghe Mustață.

Același Gheorghe Mustață anunța că există o cerere mult prea mare pentru acest meci, astfel că foarte mulți fani vor rămâne pe străzi. Din păcate liderul suporterilor FCSB a avut dreptate, însă în ecuație au intrat și bișnițarii, care au luat multe bilete și astfel sute de locuri au rămas goale.

ADVERTISEMENT

”Biletele pentru Derby, DOAR vineri la casele de bilete de la Arena Națională! FCSB anunță că biletele pentru partida FCSB – Dinamo, de sâmbătă seară (21:30 – Stadionul Arcul de Triumf) vor fi puse în vânzare vineri, începând cu ora 11:00, la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia.
Fiecare suporter roș-albastru va putea achiziționa MAXIMUM 2 bilete, pe baza documentelor de identitate ale persoanelor care vor intra în posesia acestora.

De asemenea, accesul la stadion se va face DOAR pe baza biletului și a documentului de identitate (C.I. sau pașaport pentru persoanele cu vârsta peste 14 ani, respectiv Certificatul de naștere în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani)”, transmiteau și cei de la FCSB înainte de meci, pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

”Sâmbătă avem meci! Și nu orice meci… Reîntâlnim Dinamo, echipă reîntoarsă cu ambiții mari în Superliga. Deși se putea umple Arena, deși puteam să avem un meci cu o atmosferă superbă pe alte stadioane, frustrările și neîmplinirile unora fac ca acest meci să se joace pe o arenă cu numai 8000 de locuri.

Vom fi mult prea mulți pentru un stadion așa mic! Pentru că am primit mii de solicitări din partea voastră, vă anunțăm că biletele vor fi disponibile numai la case iar în peluză vor avea prioritate: Grupurile din Peluza Nord, Membrii asociației noastre – Salvați Steaua și, dacă mai rămân bilete, cei care ne-au scris și ne scriu în privat pe Facebook pentru a ne solicita bilete.

ADVERTISEMENT

Condițiile esențiale pentru a primi bilete: ne arătați poze cu voi în peluză pozele de la meciurile din sezonul trecut! Toate biletele vor fi nominale, iar la meci trebuie să aveți buletinul cu voi pentru a intra! Revenim cu detalii!”, transmitea și Peluza Nord. De altfel, înainte de meci la stadion au fost cozi kilometrice făcute de fanii care au vrut bilete, însă se pare că printre aceștia s-au strecurat și mulți bișnițari.

ADVERTISEMENT