Life

Surpriză: Walter și Raluca Zenga nu mai formează un cuplu, după 17 ani de iubire! FANATIK vă prezintă detaliile despre despărţirea bombă! Exclusiv

06.08.2020 | 14:04
Surpriza Walter si Raluca Zenga nu mai formeaza un cuplu dupa 17 ani de iubire FANATIK va prezinta detaliile despre despartirea bomba Exclusiv
Walter şi Raluca Zenga nu mai formează un cuplu, după cum FANATIK a dezvăluit. Antrenorul a depus actele de divorț și a părăsit căminul conjugal
ADVERTISEMENT

2020, an greu pentru faimosul Walter Zenga, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului! Pe plan profesional, a venit ruptura cu Cagliari, care, oarecum surprinzător, nu i-a mai prelungit contractul valorosului tehnician. Pe plan familial, a apărut o altă ruptură: despărţirea de soţia sa, Raluca!

Walter şi Raluca Zenga s-au cunoscut, romantic, pe aeroportul din Milano, iar din relația lor de iubire au venit pe lume și cei doi copii, Walter Junior și frumoasa Samira. Timpul s-a scurs și tot așa s-a scurs și dragostea care i-a unit… FANATIK vă dezvăluie, în exclusivitate, că Walter și Raluca Zenga s-au separat de mai bine de un an, cei doi ducând vieți complet paralele.

ADVERTISEMENT

Distanța și lipsa comunicării, cauzele rupturii. Raluca Zenga nu vrea să-i acorde divorţul lui Walter!

Încurcate sunt căile fotbalului, dar parcă mai complicate sunt cele din invidiata relație de cuplu pe care Walter și Raluca Zenga au avut-o! Mereu cu zâmbetul pe buze, aparent fericiți în fiecare postare de pe site-urile de socializare, dar și la emisiunile în care apăreau îndeobşte împreună, soții Zenga lăsau impresia de familie solidă, veșnic iubitoare și nedespărțită.

FANATIK a aflat, total surprinzător, că Walter şi Raluca Zenga mimează fericirea şi nu mai au nimic în comun de o lungă perioadă de timp. Distanța și lipsa comunicării i-au despărțit, pare-se iremediabil, pe cei doi soți. Singurul liant care a mai rămas sunt copiii… Cuplul a avut mai multe discuţii pe această temă, dar fără să se ajungă la un consens.

ADVERTISEMENT

Raluca nu dorește, pentru moment, să divorțeze oficial! Blonda vrea să-şi păstreze actualul statut, dar, mai ales, numele faimos de Zenga! Şi, cine ştie, ambii mai speră, în adâncul sufletului, la un miracol, în principal pentru copii, de aceea nepronunţându-se oficial divorţul.

Raluca şi Walter Zenga duc vieţi paralele de peste un an! El cu fotbalul, ea cu blogul de călătorii

FANATIK are informații solide că, de peste un an, cei doi soţi nu fac decât să mai locuiască fizic în casa din Dubai. Nu-și mai fac concediile împreună, iar, de luni întregi, Raluca Zenga nu mai postează poze împreună cu soțul pe contul de Instagram, unde frumoasa româncă este foarte activă.

ADVERTISEMENT

Foștii parteneri de viață se văd foarte rar, iar când Walter vine să-și viziteze copiii, în Dubai, cel mai adesea Raluca – „coincidență” – este plecată prin lume, fiind ocupată cu blogul ei de călătorii. Nu a fost cu Walter nici în India, nici în Sri Lanka, nici în Africa, în lungile safari, relația lor spărgându-se, încet dar sigur, în mii de bucăți. De altfel, distanțele, dar și lipsa tot mai acută a comunicării au dus la ruptura care s-a produs între ei!

Pe Instagram soţii Zenga nu mai postează fotografii împreună, ci doar separat, fiecare cu copiii

Walter Zenga a fost plecat cu lunile de acasă în ultima perioadă, fiind sub contract de antrenor, cu diverse echipe de fotbal, ultima Cagliari, iar acest lucru a făcut-o pe Raluca să se concentreze exclusiv asupra blogului de călătorii pe care îl are.

ADVERTISEMENT

Din informațiile pe care le avem, între Raluca și Walter Zenga se pare că nu mai există cale de împăcare! Pe rețelele de socializare, într-un mod cât se poate de trist, fostul cuplu nu mai postează de foarte multă vreme fotografii în care apar împreună, ci doar separat, fiecare cu copiii.

Au încercat să păstreze cu disperare aparențele: „Fără familie mă simt fără ajutor, fără putere!”

Cu toate că urmează, probabil, să divorțeze, cei doi soți încearcă să păstreze aparențele și se feresc să spună public adevărul despre relația lor de iubire eșuată, iar asta pentru a-i proteja pe copii de eventualele discuții sau situații incomode.

În martie, la începutul epidemiei de coronavirus, Walter și Raluca Zenga au făcut declarații de imagine în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, unde s-au revăzut doar video și și-au declarat, din vârful buzelor, dorul unul față de celălalt. Italianul se afla la Cagliari, unde antrena pe atunci. Cu acea ocazie, Walter Zenga dezvăluia cu ochii înlăcrimați că, în mod evident, cel mai greu îi este să stea departe de familie. „Raluca ar fi trebuit să vină la mine, cu copiii… dar acum este imposibil! Nu mai vreau să stau departe de familie! Unde mă duc eu, vreau ca familia să fie cu mine! Starea psihică este grea. Mă simt fără ajutor, fără putere. Pentru mine, cel mai important este că sunt copiii bine”, declara, emoționat, faimosul tată de familie.

Când vine acasă, el gătește! Vă dați seama, este un bărbat complet, dacă mă suplinește și la cratiță. Am găsit ce trebuie!”, a glumit Raluca Zenga, care încerca să mascheze nefericirea din familia lor.

Raluca era să se dea de gol, în martie, la o emisiune de la ProTV

Tot la emisiunea televizată din martie, Raluca a fost la un pas să se dea de gol, după ce pur și simplu nu a știut să răspundă la întrebarea simplă, de când nu și-a mai văzut soțul.

„Nu mai știu de când nu ne-am mai văzut… Îmi trece timpul mai ușor, pentru că sunt cu Walter Jr și Samira și facem lucruri absolut minunate împreună”, a susținut, vizibil încurcată, Raluca Zenga, înainte să-i vină soțul în ajutor cu o explicaţie diplomatică.

Cum s-au îndrăgostit Walter şi Raluca Zenga. Iubire ca în filme!

În urmă cu 17 ani, pe aeroportul din Milano, Walter și Raluca Zenga se vedeau pentru prima dată. Putem spune că a fost dragoste la prima vedere. Au călătorit cu același avion, iar apoi s-au gândit să facă o călătorie pentru viață. Încă de la începutul relației lor de iubire, gurile rele spuneau că cei doi nu vor sfârși împreună, ceea ce s-a și adeverit. C

u toate că mai nimeni nu credea că vor avea o relație de lungă durată, Walter Zenga și Raluca Zenga au fost împreună timp de 17 ani. Dragostea dintre cei doi foști parteneri de viață  a debutat în 2003, în perioada în care italianul antrena echipa FC Naţional. Un an mai târziu, cei doi s-au cununat civil, iar nunta a fost celebrată abia în 2009, la un restaurant de la Bran.

Walter și Raluca Zenga s-au despărțit după cum Fanatik a dezvăluit în exclusivitate
Walter și Raluca Zenga s-au despărțit după cum Fanatik a dezvăluit în exclusivitate

Soţia i-a dedicat o carte lui Walter Zenga, de ziua lui

În 2016, Raluca i-a dedicat o carte lui Walter Zenga chiar de ziua lui, pe 28 aprilie. „Anul acesta am reușit să-i fac soțului meu un cadou cu adevărat special. De ziua lui, pe 28 aprilie, se lansează cea mai frumoasă carte a primăverii, una cu poveşti de dragoste ale vedetelor, scrisă de Ioana Mandache. Am avut privilegiul de a scrie propriul nostru capitol, sunt guest-writer-ul de la final care vine cu o istorisire originală, infuzată de romantismul și autenticitatea care ne caracterizează în cuplu”, a declarat Raluca Zenga, în 2016, pentru Click.

Walter și Raluca Zenga au doi copii, pe Walter Jr., în vârstă de 9 ani, și pe Samira, în vârstă de 11 ani. Familia Zenga s-a mutat de ani buni în Dubai.

Zenga: jucător de legendă, performanțe mai slabe, ca antrenor

  • Data nașterii: 28 aprilie 1960, Milano;
  • Cariera de jucător: Inter Milano, Sampdoria, Padova, New England Revolution;
  • Trofee ca jucător: campion al Italiei (1989), Supercupa Italiei (1989), Cupa UEFA (1991, 1994) – toate cu Inter Milano;
  • Locul 3 la CM 1990 cu naționala Italiei;
  • Cariera de antrenor: FC Național, Steaua București, Steaua Roșie Belgrad, Gaziantepspor, Al Ain, Dinamo București, Catania, Palermo, Al Nassr, Al Jazira, Sampdoria, Al Shaab, Wolverhampton, Crotone, Venezia, Cagliari;
  • Trofee ca antrenor: titlul de campion și Cupa Serbiei cu Steaua Roșie Belgrad (2006);
ADVERTISEMENT