Fotbal intern

Surprizele lui Nicolae Dică de la antrenamentele FCSB-ului din Olanda. Pe ce post e folosit Bogdan Planic

04.07.2018 | 08:45
Surprizele lui Nicolae Dica de la antrenamentele FCSBului din Olanda Pe ce post e folosit Bogdan Planic

Surprizele lui Nicolae Dică de la antrenamentel FCSB-ului din stagiul de pregătire din Olanda, acolo unde “roş-albaştrii” au ajuns pe 1 iulie şi unde vor sta până pe data de 14. După ce a încercat schimbarea sistemului de joc, tehnicianului în vârstă de 38 de ani i-au venit şi alte idei la antrenamentele “roş-albaştrilor” din Olanda.

Conform gsp, Bogdan Planic, fundaşul central transferat de FCSB de la Vojvodina Novi Sad, este folosit ca atacant în antrenamentele susţinute de vicecampioana României, atunci când “roş-albaştrii” exersează fazele fixe, dar şi în exerciţiile de finalizare. Sârbul în vârstă de 26 de ani care a înscris un gol într-un derby cu CFR Cluj, are două mari avantaje: e bun în duelurile la cap, dar şi tehnic pentru postul lui. Astfel, acestuia îi ies execuţii pe care nici atacanţii obişnuiţi să se afle la finalizare nu le nimeresc.

Surprizele lui Nicolae Dică de la antrenamentele FCSB-ului. Bogdan Planic, execuţie ca Ibrahimovic

Bogdan Planic şi Florinel Coman se luptă pentru un balon în timpul unui antrenament susţinut cu FCSB în stagiul de pregătire din Olanda
Duelul dintre Florinel Coman şi Bogdan Planic în timpul unui antrenament susţinut în cantonamentul din Olanda

La un antrenament susţinut de FCSB în stagiul de pregătire din Olanda, Bogdan Planic a reuşit să-şi surprindă coechipierii. Sârbul din apărarea “roş-albaştrilor” a încercat o preluare şi şut cu interiorul pe lângă portar, într-un colţ. Apoi încă o centare şi o execuţie spectaculoasă a sârbului, un călcâi cu care aruncă mingea, din săritură, direct sub bară, exact în stilul lui Ibrahimovic.

Jakolis şi Lucian Filip, fundaşi

Asta nu e tot! Nicolae Dică încearcă să reprofileze jucători ca să aibă dubluri pe posturi. Astfel, mijlocaşul Antonio Jakolis a fost folosit pe postul de fundaş dreapta, iar închizătorul Lucian Filip e fundaş central, post pe care mai pot evolua Bogdan Planic, Mihai Bălaşa şi Marko Momcilovic.