Life

Survivor, detalii din culise. Ultimele pregătiri pentru o ediție incendiară. Ce le-a transmis fanilor prezentatorul show-ului. Blaze și Alex, mesaje de ultimă oră

Detalii din culisele Survivor România 2022. Concurenții care au mai rămas în competiție au transmis mesaje fanilor, la fel și prezentatorul Daniel Pavel.
29.05.2022 | 16:55
Survivor detalii din culise Ultimele pregatiri pentru o editie incendiara Ce lea transmis fanilor prezentatorul showului Blaze si Alex mesaje de ultima ora
Cinci concurenți au mai rămas în competiția Survivor România 2022. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Emoții la cote maxime duminică seară la Survivor România 2022. Concurenții se întrec la probele individuale în etapa de semifinală.

Ce și-a notat pe carnețel Dan Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor

De altfel, unii participanți au ținut să transmită fanilor ultimele lor gânduri înainte de a intra pe traseu și au cerut susținere. De asemenea, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a avut și el un mesaj pentru telespectatori.

ADVERTISEMENT

”Semifinală/Finală. Survivor România 30 mai 2022. LIVE”, a scris Daniel Pavel pe un caiețel, așa cum apare într-un filmuleț pe care l-a postat pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Ce mesaj a avut Blaze înaintea show-ului de la Pro Tv

Blaze, unul dintre posibilii câștigători ai concursului din Dominicană, transmite că este foarte determinat să obțină un rezultat bun și în această seară. Asta mai ales că este într-o formă foarte bună.

ADVERTISEMENT

”Suntem la al patrulea joc, confruntări individuale. Mă simt foarte bine. Se vede că în fiecare zi joc diferit. O să dau totul pe traseu. Sper că o să am noroc. O să am determinare”, a fost mesajul lui Blaze înainte de competiție.

Alex, mesaj ferm înaintea finalei Survivor

Alex, în schimb, a spus că este foarte motivat să dea tot ce are mai bun pentru a-și face mândră fetița. I-a promis că-i va aduce acasă trofeul Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

”Emoțiile sunt din ce în ce mai mari, suntem din ce în ce mai puțini. Lanțul se strânge. Motivația mea este la Naty, la fetița mea. I-am promis că o să-i aduc trofeul”, a spus și Alex.

Elena Chiriac, totul pentru un loc în finala Survivor

Elena Chiriac are și ea mari emoții și speră să obțină în această seară imunitate. Și-a exprimat admirația față de toți cei care o  susțin.

ADVERTISEMENT

”Astazi voi face tot ce pot eu să fiu imună. Știu că nu pot să am încredere în nimeni. Știu că nu mă am decât pe mine și pe voi. Îmi dorescu mult să mă susțineți”, a transmis celor de acasă și Elena Chiriac.

Duminică seară, de la ora 20:00, are loc semifinala Survivor România 2022. Luni și marți se vor desfășura etapele finale.

ADVERTISEMENT