ADVERTISEMENT
Life

Survivor Romania 2021 Live Video, 10 ianuarie. Scandal mare între Faimoși și Războinici

Autor: Flaviu Popa | 10.01.2021 | 16:17
Survivor Romania 2021 Live Video, 10 ianuarie. Scandal mare între Faimoși și Războinici
Scandal între Războinici și Faimoși. Foto: Wowbiz

Scandal mare între Faimoși și Războinici în episodul 2 de la Survivor România 2021, sezonul 2, pe fondul tensiunii uriașe dintre cele două echipe.

ADVERTISEMENT

Băieții au sărit la bătaie după ce spiritele s-au încins între probele de la Survivor România 2021, a doua ediție!

S-a dat starul sezonului doi din Survivor România 2021, prilej pentru Faimoși și Războinici să se lupte pentru marele premiu de 250.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Scandal mare între Faimoși și Războinici la Survivor România

În prima zi a competiției, cei 24 de concurenți s-au răsfățat cu mâncare aleasă și au dansat pe muzică, după care au intrat în focurile probei pe apă.

Cei 12 Faimoși și 12 Războinici au demonstrat că fac față provocărilor din Republica Dominicană, însă tensiunile au fost la cote înalte, mai ales că o concurentă a leșinat de la efort.

ADVERTISEMENT

Duminică, 10 ianuarie, de la ora 20:00, fanii celor două echipe vor putea vedea cum s-au descurcat favoriții pe noul traseu ales, mai ales că „cocoșii” din cele două formații au sărit la bătaie.

Telespectatorii vor putea umări show-ul de pe Kanal D în cinci zile ale săptămânii. Mai exact, emisiunea „Survivor România” 2021, sezonul 2, va fi difuzată în fiecare miercuri și joi, de la 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Fanii care nu au acces la televizor pot urmări emisiunea online. Emisiunea poate fi umrărită LIVE Video pe www.kanald.ro

Daniel Pavel, noul prezentator de la Survivor România

Survivor România va fi prezentat în acest sezon de către jurnalistul Daniel Pavel, cu o experiență de 12 ani în presă. Pavel a recunoscut că Survivor România 2021, sezonul 2, este cea mai mare provocare a carierei sale.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, Survivor România reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși.

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!