Life

Survivor România 2021 Live Video, 29 aprilie. Războinicii câștigă jocul pentru recompensă!

29.04.2021 | 23:15
Survivor Romania 2021 Live Video 29 aprilie Razboinicii castiga jocul pentru recompensa
Survivor România 2021 Live Video, 29 aprilie. Războinicii câștigă jocul pentru recompensă! Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 pregătește noi surprize pentru telespectatorii de la Kanal D. În ediția de joi, 29 aprilie, Faimoșii și Războinicii luptă pentru un nou premiu, dar primesc și concurenți noi în echipe. 

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, face anunțul neașteptat pentru toți participanții din Republica Dominicană. Noii concurenți sunt gata să pornească în aventura vieții lor și să dea totul pentru marele premiu pus în joc de producători. Vezi Live Video pe kanald.ro!

ADVERTISEMENT

„Survivor este lupta pentru supraviețuire. Survivor este, însă, și despre șansă, iar, astăzi, ni se vor alătura noi concurenți”, spune gazda de la Survivor România.

UPDATE 23:15. Premieră la Survivor România! Cele două echipe vor juca un mini game, iar premiile sunt individuale și constă în produse alimentare, așa că miza este foarte mare.

ADVERTISEMENT

UPDATE 22:49. Războinicii câștigă jocul pentru recompensă din această seară, cu scorul de 10 la 9. Marius și Maria au jucat la meciul de Ștafetă împotriva lui Sebastian și a Irishei. Marius Crăciun este cel care a adus punctul final, așa că el și echipa lui se vor bucura de o masă la un restaurant cu specific japonez!

UPDATE 22:29.  Sebastian Chitoșcă îi mai ține pe Famoși pentru încă un joc, după ce a adus Ștafeta mixtă. Sccorul este de 9-9, a șasea egalitate din acest joc.

ADVERTISEMENT

UPDATE 21:11. Patru noi concurenți s-au alăturat competiției Survivor România 2021 și ultimii care se alătură în acest seozn, indiferent de ce s-ar putea întâmpla în continuare. Andreea și Cucu s-au alăturat echipei Faimoșilor, în timp ce Adelina și Bogdan îi vor ajuta pe cei din echipa Războinicilor.

Toți concurenții sunt determinați să câștige și să dea tot ce e mai bun pe trasee. „Sunt Adelina Damian și am venit la Survivor pentru că vreau să câștig, nimic mai mult, e foarte simplu”, a spus Adelina.

ADVERTISEMENT

Surpriza este faptul că unul dintre noii concurenți, Cucu, face parte din formația Noaptea Târziu, după cum a explicat chiar el.

„Eu așteptam de foarte multă vreme să spun ‘Salut, domnul Dan’. Eu sunt unul din băieții ăia trei de la Noaptea Târziu, care facem parodii muzicale de vreo 7 ani de zile. Am venit să câștig, împărțim banii toți patru!”, a spus Cucu.

Recompensa pentru echipa câștigătoare este o ieșire la un restaurant cu specific japonez, spre bucuria concurenților. „Echipa câștigătoare a jocului pentru recompensă de astăzi primește ocazia de a merge la un restaurant cu specific japonez,” a anunțat Dan Pavel.

UPDATE 20:54. În aceste momente, începe noua luptă în jocul pentru recompensă. Și în tabăra Faimoșilor crește tensiunea, din cauza discuțiilor apărute între Zanni și Sebi pe de o parte, și perechea Ștefan și Elena, pe cealaltă parte.

UPDATE 20:01. A început o nouă ediție Survivor România. Telespectatorii așeaptă cu sufletul la gură să vadă cine sunt noii concurenți. În tabăra Războinicilor, Sindy și Sorin sunt în lacrimi, după plecarea lui Starlin.

Survivor România, episodul de joi, 29 aprilie 2021. Live Video

Vestea că vor intra noi concurenți în competiția sportivă Survivor România a fost primită cu bucurie și aplauze de către Faimoși și Războinici. Echipele de la Kanal D au rămas destul de mici după ultimele eliminări, iar acum au șansa să devină mai puternice.

Din păcate, anunțul legat de noii participanți nu a fost primit cu brațele deschise de fanii reality show-ului, care sunt de părere că nu ar fi corect să pună mâna pe premiu o persoană care intră în competiție acum, când alții sunt deja de 4 luni.

„O să țină un an concurs ăsta… ar fi trebuit să intre toți de la început”, „Nu poți să pui să se lupte pentru trofeu pe cineva care intră în concurs acum cu cineva care are aproape 4 luni de când face foamea în junglă”, sunt doar două dintre mesajele internauților.

Plecarea lui Starlin a stârnit un val de controverse în rândul Războinicilor, care au început să poarte discuții aprinse. Sorin este supărat că a plecat colegul său de echipă, precizând că vinovați pentru acest lucru sunt Maria și Albert, care se pare că s-au aliat.

„M-a înrăit atât de tare, când am văzut că Starlin a plecat, mai puțin în ochii a doua persoane și aici mă refer la Maria și la Albert”, a declarat Sorin.

„A fost o chestie super exagerată să plângă în halul ăla…”, a spus la rândul ei Maria de la Războinici.

Pe de cealaltă parte, în echipa Faimoșilor se leagă noi legături. Zanni susține că Irisha a format o alianță cu cântărețul de muzică de petrecere, Culiță Sterp.

„Mai este o bisericuță. Este Culiță cu Irisha”, a declarat fostul concurent de la „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

„Stai tu liniștit, că o să fii votat ori după noi, ori înaintea noastră și am râs. S-a schimbat la față!”, a declarat Irisha.

ADVERTISEMENT