Life

Survivor Romania 2021 Live Video. Urmărește aici episodul de vineri, 12 martie. Cine a câștigat jocul pentru imunitate

12.03.2021 | 22:34
Survivor Romania 2021 Live Video Urmareste aici episodul de vineri 12 martie Cine a castigat jocul pentru imunitate
ADVERTISEMENT

Vineri, 12 martie, cu începere ca de obicei, de la orele 20:00, ne așteaptă un nou episod din Survivor România 2021, cel mai dur și intens reality show difuzat vreodată în țara noastră. Și avem ce vedea. 

Update ora 22.34. Faimoșii au câștigat jocul pentru imunitate cu scorul de 10 – 8. Culiță Sterp este cel care le-a adus premiul serii, adică totemul de imunitate și proviziile de hrană. Faimosul a luptat cu Andrei, care era pe punctul de a-i ține pe Războinici încă un joc, însă Culiță i-a luat-o înainte și a adus victoria colegilor săi.

ADVERTISEMENT

La început, Războinicii au fost cei care au condus, însă au fost egalați și depășiți rapid de echipa adversă. Echipele au fost la egalitate de două ori.


Update ora 21:08. Daniel Pavel a anunțat care este premiul din ceastă seară. Faimoșii și Războinicii se luptă în jocul dublu pentru imunitate și miza este foarte mare, iar foamea și epuizarea își spun cuvântul. Echipa câștigătoare primește provizii generoase de hrană, după cum a anunțat prezentatorul. Până acum, scorul este 4 – 0 pentru Războinici.

ADVERTISEMENT

„Echipa câștigătoare a primului joc de imunitate al acestei săptămâni va primi două kilograme de orez, un kilogram de făină, ceapă, usturoi, jumătate de kilogram de bulion și ulei. Și echipa pierzătoare primește ceva…jumătate din această cantitate primește și echipa care pierde astăzi”, a anunțat Daniel Pavel.

Care este traseul din această seară

„Traseul de astăzi este unul exclusiv la sol, un traseu de viteză așa cum îl numim la Survivor România. Concurenții intră în alergare și în săritură peste o serie de obstacole, după care trebuie să împingă pe un ansamblu de câte două șine o structură de lemn pe care ulterior trebuie să o sară, după urcă în viteză pe o punte de sfoară, unde trebuie să facă slalom printe saci atârnți acolo,4 la număr, de dimensiunea sacilor de box, trec apoi printr-o poartă circulară totem, după care merg de-a bușilea pe sub un obstacol de circa 4 metri și mai au un obstacol peste care trebuie să pășească, unde este așezată o plasă.

ADVERTISEMENT

Ajung apoi la proba de final, de îndemânare, unde trebuie să scoată dintr-o cutie un număr de 12 piese de diverse dimensiuni, care trebuie asamblate în forma unui triunghi, ulterior masa trebuie curățată cu ajutorul unor săculeți de nisip”, a transmis prezentatorul show-ului de la Kanal D.


De ce spunem asta? Ei bine, urmează primul joc de imunitate al săptămânii, iar Faimoșii sunt hotărâți să facă tot ce le stă în putință pentru a-și adjudeca victoria, chiar dacă tensiunile continuă să-și facă simțită prezența în echipă.

ADVERTISEMENT

Asta și pentru că Zanni își respectă cu vârf și îndesat „promisiunea” făcută Elenei Marin în momentul în care a fost propus spre eliminare. „Este oficializat războiul, dar nu mai e război ca acum, e război cu greutăți mari. Mă sui pe cai și mă duc spre ea”, i-a transmis controversatul concurent.

Survivor România 2021. Cine câștigă primul joc de imunitate al săptămânii? Aflăm în episodul de vineri, 12 martie

După ce a plâns și a spus că echipă și alea, nu mă așteptăm…a ținut fațada și la consiliu a început să plângă și să se victimizeze. Ai o vârstă, Eleno, să te prefaci în halul ăsta?

Nu ți-e rușine, mă, Eleno? Te vede o familie acasă, un bărbat care nu te mai așteaptă, te faci de râs la televizor. Ai plâns și ai schelălăit la consiliu, am zis bine, că asta faci plângi și minți și te victimizezi. Cum îți permiți să vorbești? Îmi e rușine că sunt cu tine în echipă.

Nu ți-ar fi rușine să minți? Nu ți-ar fi rușine, cine te-a înjurat de mamă și morți? Nu ți-e rușine să vorbești cu mine? Care suflet, mai cotoroanțo, care iar începi?

Lasă vrăjeală asta! Să mă faci pe mine că mint și te aștepți să nu-ți răspund? Uită-te cum arăt, crezi că sunt rațional cu o femeie de 30 și ceva de ani?

Te aștepți să fiu mai înțelegător și să dorești împăcare după ce ai votat neasumat și abia așteptai să ies afară?”, a spus Zanni imediat după Consiliu, semn că nu își va ierta prea curând colega de echipă.

În ciuda insultelor și acuzațiilor care i-au fost aduse, Elena a preferat să nu reacționeze. Credeați că atitudinea ei a pus capăt scandalului? Ei bine, nu.

Suntem aici, în aceeași echipă, sub același acoperiș. Pe mine nu mă deranjează că m-ai votat. Urât și murdar la vârsta ta, la consiliu plângi și ești emoționată și pe la spate ți-o cauți urât cu mine și fix eu o să tac în fața ta.

Acum de ce nu plângi? Mai aștepti un consiliu? Ea tace că să pară că eu sunt agresorul aici. O să vadă copiii emisiunea asta, dacă o să ai copii, dacă mai stă bărbatul ăla cu tine”, și-a continuat Faimosul tirada la adresa propriului coechipier.

Vor reuși să treacă peste aceste tensiuni și să câștige jocul de comunicare? Încă nu știm, dar un lucru e cert: ne așteaptă o nouă luptă pe viață și pe moarte în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT