Life

Survivor România 2021 Live Video. Vezi aici episodul de duminică, 31 ianuarie

31.01.2021 | 15:40
Survivor Romania 2021 Live Video Vezi aici episodul de duminica 31 ianuarie
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 continuă duminică, 31 ianuarie, cu un nou episod în care se anunță spectacol, dar și multă tensiune în taberele Faimoșilor și Războnicilor, date fiind rezultatele ultimelor probe. 

Confruntarea din urmă cu o zi a fost una echilibrată între Faimoși și Războinici. Din păcate pentru ei, Războinicii au pierdut jocul de imunitate și astfel vor pierde un coechipier.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, nu au lipsit disputele și tensiunile din sânul echipelor. Echipa pierzătoare de sâmbătă a fost nevoită să propună spre eliminare un coechipier, astfel că spiritele s-au încins în interior.

Survivor România 2021. Duminică, 31 ianuarie, o nouă ediție Vezi Live Video

Al doilea joc pentru Imunitate din aceasta săptămână de la Survivor România 2021 s-a dovedit cu adevarat dramatic pentru ambele echipe, însă pentru Războinici a fost unul decisiv.

ADVERTISEMENT

Meciul s-a terminat cu scorul de 10 la 4 în favoarea vedetelor din Republica Dominicană. Punctul decisiv a fost adus de Zanni. După ce au votat-o pe Andreea spre eliminare, Războinicii au fost nevoiți să voteze spre eliminare un coechipier și acesta a fost Marilena.

Rămâne de văzut cine va părăsi echipa, în urma deciziei publicului, de duminică, 31 ianuarie. Diseară este la orizont o ediție cu mult suspans. Ediția de duminică seară fi urmărită Live Video pe Kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Spirite încinse în echipa Războinicilor de la Survivor România

Lucrurile se complică la Survivor Romania 2021 în echipa Războinicilor, după ce au ajuns din nou în Consiliul de eliminare cu scorul de 10-4 în favoarea Faimoșilor.

Realitatea din prezent din tabăra Războinicilor pare ca o repetiție a ceea ce s-a întâmplat și în echipa Faimoșilor, adică tensiunea a pus stăpânire pe concurenți.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce au pierdut lupta pentru Imunitate, în mod cu adevarat surprinzător, aproape toate fetele de la Războinici au fost propuse spre eliminare. Astfel ca atât Mellina, Maria, Roxana și Marilena alături de Musty au fost nominalizați spre eliminare.

În final, Marilena s-a dovedit cea care a strâns cele mai multe voturi spre a fi eliminată. ”Îmi place să fiu o persoană sincera și asumată. Și spun că da. Votul probabil că a fost foarte bine întemeiat. Eu sper sa rămân în aceasta competiție și cei de acasă să ma ajute“, a declarat Marilena după ce s-a încheiat votul Războinicilor.

Situația voturilor spre eliminare în tabăra Războinicilor stă astfel: Marilena – 4 voturi. Musty – 2. Roxana – 2 Mellina – 1. Maria – 1.

ADVERTISEMENT