Life

Survivor România 2023, ediția din 15 ianuarie. Cine merge în Exil

Survivor România 2023, live video, ediția din 15 ianuarie. Cine va câștiga jocul de astăzi și ce anunț face Daniel Pavel?
15.01.2023 | 22:38
Survivor Romania 2023 editia din 15 ianuarie Cine merge in Exil
Survivor România 2023, ediția din 15 ianuarie. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
15-01-2023
20:49

Daniel Pavel, anunț fără precedent la Survivor 2023! Ce urmează pentru Alexandra Ciomag

Daniel Pavel a anunțat-o pe Alexandra ce trebuie să facă în continuare. Tânăra trebuie să aleagă un concurent, de la Faimoși sau de la Războinici, cu care să meargă în Exil. 

Alexandra se va lupta pe traseu cu cel sau cea cu care împarte Exilul, iar cine pierde va pleca acasă. 

“Alegerea constă în următorul lucru: trebuie să alegi un concurent – poate fi din tribul Faimoșilor, poate să fie din tribul Războinicilor – cu care vei împărți experiența exilului.

Cu alegerea ta, cu care vei împrți Exilul, mâine te vei confrunta pe traseul Survivor și crucial este rezultatul.

Cel care învinge dintre voi se întoarce în trib. Cel care pierde pleacă direct acasă de la joc.”, a fost anunțul prezentatorului. 

Telespectatorii vor afla în ediția de mâine pe cine a ales Alexandra, dar și cine va pleca acasă. 

15-01-2023
20:38

Ce se întâmplă cu Alexandra Ciomag după ce a pierdut jocul special

Daniel Pavel le-a spus concurenților ce se întâmplă cu cei care au câștigat astăzi, respectiv cu Alexandra Ciomag, care a pierdut jocul.

Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete se întorc la echipele lor. Kamara se alătură Faimoșilor, iar Alexandra Ciomag se va întoarce în Exil, dar nu singură, după cum a spus prezentatorul. 

“Astăzi ați luptat pentru a vă reîntoarce la triburile voastre. (…) Ionuț Iftimoaie, te întorci din Exil la Faimoși. Kamara, te alături Faimoșilor. Andreea Moromete, revii din Exil în tribul tău, tribul Războinicilor. 

Alexandra Ciomag, tu ai pierdut jocul de astăzi. Ceea ce ai pierdut astăzi este posibilitatea să te alături tribului Războinicilor. 

Alexandra, asta înseamnă că ai pierdut prima parte a luptei tale la Survivor și urmează ca tu să te întorci în Exil. Însă nu te vei întoarce singură. Alexandra Ciomag, trebuie să faci o alegere.”, a explicat Daniel Pavel în ediția de duminică. 

15-01-2023
20:30

Daniel Pavel, mesaj pentru concurenții de la Survivor 2023

Daniel Pavel le-a transmis un mesaj Faimoșilor și Războinicilor, în special celor care s-au luptat în jocul special de astăzi. 

V-am promis un sezon memorabil, un sezon de ținut minte. V-am promis cel mai puternic sezon de Survivor, și asta facem. Asta urmează să se întâmple în această seară, aici și acum, în acest consiliu tribal. 

Survivor România, așa cum o spunem de fiecare dată, înseamnă ipostaze diferite, consecințele unor fapte, acțiuni, vorbe pe care le-ați spus, pe care le-ați oferit, pe care cei de acasă le-au văzut.

Astăzi ați dat o bătălie voi patru – Ionuț Iftimoaie, Kamara, Alexandra Ciomag, Andreea Moromete –, o bătălie într-un joc atipic, care se înscrie în filozofia supraviețuirii.

Prezența voastră în Survivor nu trebuie luată ca un drept, ci se negociază prin bătălie, prin luptă, de fiecare dată.

Azi ați dat o bătălie pentru reîntoarcerea în triburile voastre, fie cel al Faimoșilor, fie cel al Războinicilor.”, le-a transmis Daniel Pavel concurenților, în cadrul consiliului din această seară.

15-01-2023
20:02

Concurenții sunt așteptați la un nou consiliu

După acest joc intens, concurenții s-au întors î taberele lor, iar cei exilați s-au întors în Exil. 

Daniel Pavel a anunțat că următorul moment va fi consiliul, însă nu a oferit alte detalii despre ce se va întâmpla cu Alexandra Ciomag, care a pierdut jocul.

De asemenea, Războinicilor nu le-a venit să creadă că astăzi a avut loc un asemenea joc. Concurenții deja își pregătiseră strategiile de joc, iar anunțul lui Daniel Pavel i-a luat prin surprindere.

Faimoșii au fost la fel de surprinși, după cum au declarat și ei în tabăra lor. 

15-01-2023
19:51

Kamara, al treilea câștigător! Alexandra Ciomag a pierdut jocul de astăzi

Kamara se alătură celor doi câștigători ai jocului special de astăzi, Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete. 

Cântărețul a învins-o pe Alexandra Ciomag, noua concurentă din echipa Războinicilor, care a reușit să obțină doar un punct. 

15-01-2023
19:38

Andreea Moromete, a doua câștigătoare a jocului special de astăzi! Kamara, aproape de victorie

Andreea Moromete a obținut încă un punct după ce l-a învins pe Kamara. Fosta polițistă are acum 3 puncte, fiind și ea aproape de a câștiga jocul. 

În urma duelului cu Alexandra Ciomag, Andreea a obținut încă un punct, devenind a doua câștigătoare a jocului din ediția specială Survivor România 2023. 

15-01-2023
19:31

Kamara, tot mai aproape de a deveni al doilea câștigător al zilei

Andreea Moromete a învins-o pe Alexandra Ciomag, obținând cel de-al doilea punct în jocul dedicat celor patru concurenți. 

În urma rematch-ului cu Alexandra Ciomag, Kamara a fost cel care a obținut punctul. Cântărețul are acum trei puncte și e foarte aproape să devină al doilea câștigător, după Ionuț Iftimoaie. 

15-01-2023
19:26

Ionuț Iftimoaie, primul câștigător al zilei!

Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete au intrat din nou pe traseu, însă tânăra creatoare de conținut a fost învinsă de concurentul din echipa Faimoșilor. 

Astfel, fostul campion la kickoxing are în total 4 puncte, fiind primul câștigător al zilei. 

Dintre concurenții rămași, primii doi care obțin 4 puncte vor câștiga. 

15-01-2023
19:19

Ionuț Iftimoaie conduce clasamentul

Fostul campion la kickboxing Ionuț Iftimoaie este cel care conduce clasamentul cu 3 puncte. Kamara are 2 puncte, cel de-al doilea fiind obținut în duelul cu Alexandra Ciomag. 

În rest, Andreea Moromete și Alexandra au câte un punct până în acest moment. 

 

15-01-2023
19:10

Andreea Moromete, primul punct în jocul special

Andreea Moromete și Alexandra Ciomag s-au duelat, iar aceasta din urmă este cea care a obținut punctul, fiind singurul până acum. 

Ionuț Iftimoaie l-a învins pe Kamara. Acesta din urmă a fost învins de Andreea Moromete, care a adus primul ei punct în meciul de azi. 

15-01-2023
19:01

Ionuț Iftimoaie și Kamara au câștigat prima rundă

Kamara s-a duelat cu Alexandra Ciomag, iar Ionuț Iftimoaie cu Andreea Moromete. 

Băieții sunt cei care au obținut câte un punct, în timp ce Alexandra și Andreea încă nu au câștigat, după prima rundă. 

15-01-2023
18:44

Joc inedit în ediția specială Survivor 2023

Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat înainte de jocul de astăzi. Doar 4 concurenți vor juca astăzi, respectiv Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete, care au fost în exil, dar și noii concurenți, Kamara și Alexandra Ciomag. 

“Astăzi nu veți juca. Veți fi spectatori Jocul din față, așa cum îl vedeți în fața voastră, nu este pentru voi. Jucătorii de astăzi din direct din Exil.”, a anunțat Daniel Pavel. 

“Veți juca fiecare cu fiecare, până când unul dintre voi va acumula 4 puncte. Trei dintre voi continuă lupta la număr egal de intrări pe traseu. Se mai alătură unul, se mai alătură unul și rămâne unul singur dintre voi. Cu acest unul singur din cei 4 o să ne ocupăm la finalul acestei zile. La final, 3 din 4 își atribuie această victorie. Cel sau cea care pierde rămâne pierzător”, a adăugat acesta. 

Kamara va lupta cu Alexandra Ciomag, iar Ionuț Iftimoaie cu Andreea Moromete. Prezentatorul va reveni cu mai multe detalii despre cel sau cea care pierde jocul. 

15-01-2023
18:20

Faimoșii, șocați după ce au pierdut doi concurenți

Maria Constantin a fost eliminată prin votul publicului, iar Gheboasă a cerut să plece acasă, astfel că a fost descalificat din competiție. 

Plecarea celor doi concurenți i-a șocat pe Faimoși, după cum au declarat la testimoniale.

“Aseară a fost ceva… nu știu cum să explic. Nicio secundă nu m-am așteptat să se întâmple ce s-a întâmplat aseară.”, mărturisește Vica Blochina. 

“Survivor e imprevizibil. Cred că din toate scenariile posibile la consiliu s-a întâmplat ăla cel mai puțin probabil și care ne-a șocat pe toți. Eram cu mâinile în cap…cred că asta a fost problema, eram prea relaxați.”, a spus și Sebastian Dobrincu la testimoniale. 

“În secunda în care am auzit Maria, toți eram…ce?”, a spus Ada Dumitru.

15-01-2023
18:07

Surpriză în Exil! Pe cine au găsit Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete

Faimosul Ionuț Iftimoaie și Războinica Andreea Moromete sunt concurenții care au fost trimiși în Exil. Ajunși acolo, cei doi au avut o mare surpriză. Nu se așteptau să mai găsească și pe altcineva în Exil. 

Cei doi i-au întâlnit pe noii concurenți ai emisiunii, Kamara (46 de ani, Faimoși) și Alexandra Ciomag (20 de ani, Războinici).

Kamara a venit în emisiune pentru băiatul său, care are probleme grave de sănătate. 

La rândul ei, Alexandra Ciomag s-a prezentat și a spus ce își dorește de la această emisiune. 

“Am venit la Survivor ca să-mi depășesc limitele și să am cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig.”, a spus tânăra. 

Survivor România revine cu o ediție specială în această seară, 15 ianuarie, de la ora 20. Daniel Pavel anunță un nou joc pentru Faimoși și Războinici. Se anunță surprize în noul episod.

Survivor România 2023, ediția din 15 ianuarie. Episod special pentru telespectatori

Deși Survivor România se difuzează, în mod normal, luni, marți și miercuri, se pare că producătorii au făcut o excepție și au pregătit un episod special pentru duminică seară.

ADVERTISEMENT

În a treia ediție a reality show-ului, telespectatorii au avut un mare șoc după ce Gheboasă a cerut să plece acasă. Maria Constantin a fost concurenta eliminată prin votul publicului, însă trapperul nu a mai făcut față competiției și a fost descalificat.

Faimoșii s-au bucurat de prima lor victorie din acest sezon. În același timp, au pierdut doi concurenți deodată, aceasta fiind doar prima săptămână.

ADVERTISEMENT

La finalul consiliului din ediția de miercuri, Daniel Pavel le-a spus concurenților să aleagă câte un concurent din fiecare trib pentru a-i trimite în Exil.

Din echipa Faimoșilor a fost ales Ionuț Iftimoaie, iar de la Războinici Andreea Moromete, însă ea a fost cea care și-a exprimat dorința de a fi exilată.

ADVERTISEMENT

Astăzi, telespectatori vor putea urmări ediția specială live video pe protv.ro și pe platforma VOYO, de la ora 20:00. Emisiunea va putea fi urmărită și pe micile ecrane, de la aceeași oră.

Prezentatorul face un anunț neașteptat înainte de începutul jocului. “Faimoși, Războinici, la jocul de astăzi voi nu veți juca!”, anunță Daniel Pavel în ediția de astăzi.

ADVERTISEMENT

Tot în episodul de astăzi va avea loc un nou consiliu, după cum se poate observa din promo-ul lansat de Pro TV.

“Prezența voastră în Survivor nu trebuie luată ca un drept.”, le spune Daniel Pavel concurenților în cadrul consiliului.

Evenimente neașteptate pentru concurenții din Exil, la Survivor România 2023

De asemenea, într-un alt promo scurt, apar Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete, concurenții din exil. Sportivul dă de înțeles că celor doi li s-a mai alăturat cineva.

“Cine sunteți voi, ce căutați în exilul nostru? (…) A vrut el să fie primul și, când colo, a ajuns la exil.”, spune fostul campion la kickboxing.

Ediția din această seară vine cu noi surprize pentru telespectatori. Rămâne de văzut ce joc vor disputa Faimoșii și Războinicii, dar și ce anunț va face Daniel Pavel în consiliu.

Episodul de miercuri seară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:23, conform stirileprotv.ro. Aproape 2 milioane de români au urmărit show-ul pe parcursul difuzării. Minutul de aur a fost 20:54, când aproximativ 2,5 milioane de telespectatori erau pe Pro TV.

ADVERTISEMENT