Life

Episod special Survivor România 2023. Ce anunț a făcut Pro TV-ul. Evenimente neprevăzute. Șocul este peste măsură

Protv a făcut un anunț neașteptat pentru telespectatori. Va difuza duminică un episod special de la Survivor România 2023.
13.01.2023 | 12:46
Episod special Survivor Romania 2023 Ce anunt a facut Pro TVul Evenimente neprevazute Socul este peste masura
Episod special la Survivor România 2023. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Surpriză pentru fanii emisiunii Survivor România 2023. Reprezentanții Protv au anunțat că duminică, 15 ianuarie, se va transmite un episod special.

Protv va difuza un episod special din Survivor România 2023

Episodul special va începe la ora 20:00 și se va difuza în același interval cu ”America Express”, de pe Antena 1. Nu se cunosc detalii suplimentare, referitoare la ce se va putea viziona, mai exact.

ADVERTISEMENT

”Avem o super veste pentru tine. Duminică, 15 ianuarie, am pregătit un episod special de Survivor. Situații neașteptate o să se întâmple în show. Ne revedem peste zile, de la ora 20:00 la PRO TV și pe VOYO”, au anunțat cei de la Protv, într-o postare pe facebook.

În promoul competiției apar ”faimosul” Ionuț Iftimoaie și ”războinica” Andreea Moromete, concurenți care sunt în exil. La un moment dat, Ionuț Iftimoaie dă de înțeles că li s-a mai alăturat cineva.

ADVERTISEMENT

”Cine sunteți voi, ce căutați în exilul nostru? (…) A vrut el să fie primul și, când colo, a ajuns la exil”, spune în filmare Ionuț Ifitimoaie.

Totul are loc după ce miercuri seară a avut loc primul consiliu de eliminare la Survivor România 2023. Au plecat acasă doi ”faimoși”, Maria Constantin, în urma voturilor puține ale publicului, și Gheboasă, care s-a cerut de unul singur să fie eliminat din concurs.

ADVERTISEMENT

În urma eliminărilor, ”Faimoșii” și ”Războinicii” au trebuit să desemneze câte un coechipier care să plece în exil, după ce data trecută au fost Jorge și Răzvan Danciu. De data aceasta au fost selectați Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete.

America Express, în concurență cu Survivor România

Antena 1 pare că vrea ca anul acesta să întreacă Protv la capitolul audiență. Deși America Express trebuia difuzată pe micile ecrane ale românilor încă din toamnă, s-a amânat pentru ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

America Express, o continuare a show-ului Asia Express, se va transmite pentru prima oară duminică, 15 ianuarie, pe Antena 1, de la 20:00. De asemenea, va conține 9 echipe, ce vor parcurge un traseu dificil, pe Drumul Aurului.

Drumul Aurului la America Express este format din probe care trebuie parcurse prin Mexic, Guatemala și Columbia. Participanții vor da bătălia pentru trofeu și cecul de 30.000 de euro.

”America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show al momentului, vine la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30, au comunicat reprezentanții Antena 1.

Cele 9 echipe de la America Express sunt: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Bie Adam și mama sa, Mihaela, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Jean Gavril și fratele său, Dinu, artista Bruja și amicul său, Pufeh, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Puya și soția lui, Melinda.

ADVERTISEMENT