LIVE Actualizat 11-01-2023
20:54

Survivor România 2023, ediția din 11 ianuarie. Gheboasă s-a cerut acasă, Maria Constantin a fost eliminată. Update

Survivor România 2023, live video, ediția din 11 ianuarie. Maria Constantin a fost eliminată, iar Gheboasă, deși votat de public, a decis să plece!
11.01.2023 | 20:57
Survivor Romania 2023 editia din 11 ianuarie Gheboasa sa cerut acasa Maria Constantin a fost eliminata Update
Survivor România 2023, ediția din 11 ianuarie. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
11-01-2023
20:54

Gheboasă a cerut să plece acasă!

Gheboasă s-a ridicat și a plecat și el, uimindu-i pe colegii Faimoși din echipă, spunând „Eu de bună voie și nesilit de nimeni, plec acasă!”.

Apoi, concurentul a revenit și a spus că îi pare rău pentru comportamentul lui, dar că această emisiune nu este pentru el și vrea să plece acasă, deși a fost votat de public și putea să rămână în continuare în competiție.

De asemenea, el a spus că a fost o greșeală să vină la emisiune pentru că avea multe planuri acasă și îi este foarte dor de soția lui.

„Îmi pare rău, vreau să plec din emisiune”, a spus el.

Daniel Pavel i-a cerut să îi dea bandana și i-a transmis că este liber să părăsească emisiunea.

„Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, acesta a fost drumul meu în Survivor, vă iubesc pe toți”, a spus Gheboasă.

11-01-2023
20:23

Faimoșii au câștigat recompensa de la Survivor

Faimoșii au reușit să obțină recompensa pusă în joc, coșul cu alimente, după ce Doc a înscris două puncte, terminându-se 10 la 7.

Fericire mare în tabăra vedetelor, așadar, în timp ce Războinicii încercau să se aline unul pe altul după această înfrângere.

”Nu mai suntem băieți cu ei,”, au spus Războinicii, în timp ce Faimoșii strigau ”Ciorbă!”.

11-01-2023
19:08

Faimoșii conduc jocul pentru recompensă

După ce Doc și Carmen Grebenișan au reușit să obțină punctul în probă, scorul este de 2 la 0 pentru Faimoși, care conduc acum jocul pentru recompensă de miercuri, 11 ianuarie 2023.

11-01-2023
18:56

Jocul pentru recompensă la Survivor!

În ediția din această seară, Faimoșii și Războinicii trebuie să se lupte pentru a obține o recompensă!

„Sunteți curioși să vedeți ce este sub această cupolă?”, a întrebat prezentatorul Dan Pavel, înainte de a dezvălui că este vorba despre o recompensă alimentară.

Recompensa este un coș cu legume, „un coș al abundenței”, așa cum l-a numit Dan Pavel.

Survivor România 2023, live video, ediția din 11 ianuarie propune o primă mare surpriză. Un concurent din echipa Faimoșilor va părăsi competiția.

Survivor România 2023, live video, ediția din 11 ianuarie. Un concurent de la Faimoși va pleca acasă

În ediția difuzată marți, 10 ianuarie, Războinicii sunt cei care au câștigat jocul pentru imunitate, cu scorul 10-9, după ce s-au luptat în jocul de ștafetă mixtă.

ADVERTISEMENT

Daria Chiper și Alin Chirilă s-au duelat cu Ionuț Iftimoaie și cu Ștefania Stănilă, iar cei dintâi au obținut victoria și prima imunitate din acest sezon.

De asemenea, Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie de la Faimoși au obținut imunitatea personală, ceea ce înseamnă că nu au putut fi nominalizați pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Un concurent din tribul Faimoșilor va fi eliminat în ediția difuzată în această seară. DOC a fost nominalizat de către Ștefania, iar Ionuț Iftimoaie a ales să o propună pe Maria Constantin pentru eliminare.

Gheboasă a fost și el nominalizat de către echipă. Tânărul cântăreț și-a exprimat dorința de a pleca acasă din cauza faptului că îi este foarte greu în competiție, în condiții grele.

ADVERTISEMENT

În cea de-a treia ediție a reality show-ului, Faimoșii și Războinicii vor disputa jocul pentru recompensă. După cum se vede în imaginile din promo-ul noului episod, traseul se va desfășura pe nisipul fierbinte din Republica Dominicană.

Ediția din 11 ianuarie Survivor România poate fi urmărită live video pe protv.ro, dar și pe voyo.ro, începând cu ora 20:30, dar și pe micile ecrane, la Pro TV. Începând de săptămâna viitoare, abonații Voyo vor putea urmări emisiunea cu o zi înainte.

ADVERTISEMENT

Show-ul se difuzează în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Emisiunea se va încheia la ora 23:30, înainte să înceapă știrile de noapte la Pro TV.

Tensiuni în echipa Faimoșilor, în noua ediție Survivor România 2023

Au apărut deja tensiuni în echipa roșie, iar Vica Blochina a fost șocată de nominalizarea pe care colegul ei a făcut-o în cadrul consiliului.

“Ionuț Iftimoaie este un jucător extrem de pervers. Când l-am auzit că a votat-o pe Maria, nu mi-a venit să cred.”, va spune concurenta în ediția de azi.

De altfel, fosta lui Pițurcă l-a acuzat pe Ionuț Iftimoaie că își bârfește colegele de echipă.

 “Ea este diabolică. (…) Nu vorbi tu despre ceea ce înseamnă bârfa, Vica!”, i-a spus sportivul colegei sale.

În ediția trecută, și concurenții din echipa Războinicilor au avut parte de conflicte. Maria Lungu, care a fost și la Puterea Dragostei, s-a certat deja cu cei mai mulți dintre coechipierii ei.

Războinica le-a spus că nu are de gând să se alieze cu nimeni, fiind o persoană individualistă.

“Dacă 11 îți spun că ai o problemă, ia în considerare că ai o problemă.”, a spus Robert la testimoniale, făcând referire la colega sa.

ADVERTISEMENT