Life

Tensiuni la Survivor România! Culiță Sterp și ceilalți faimoși dau de pământ cu Jador: „Vampir energetic”

26.03.2021 | 20:35
Tensiuni la Survivor Romania Culita Sterp si ceilalti faimosi dau de pamant cu Jador Vampir energetic
ADVERTISEMENT

Jador de la Survivor România începe să îi enerveze din ce în ce mai tare chiar pe colegii săi faimoși. Sebi, Cosmin Stanciu, Culiță Sterp și Elena Marin și-au exprimat nemulțumirile vizavi de comportamentul concurentului care s-a reîncorporat în echipă după accidentul suferit la picior.

Culiță Sterp, cel cu care Jador a intrat deja în clinciuri în urmă cu câteva săptămâni, susține că nu îl mai  bagă în seamă pe Jador și că ar trebui să îi spună toată lumea că greșește, că sare calul de multe ori.

ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu spune că Jador s-a întors cu energie bună, dar pe parcurs a derapat din nou, mai ales când s-a luat în gură cu Războinicii.

Faimoșii de la Survivor România nu îl mai tolerează pe Jador

„A venit cu energie bună, după care a fost ca un vampir energetic, cu toate glumele lui proaste”, a fost comentariul dur pe care l-a făcut Cosmin Stanciu despre Jador.

ADVERTISEMENT

„Exagerează cam mult. Ne ia nouă energia. Nici nu îl mai bag în seamă”, a adăugat Culiță Sterp la testimoniale.

„E un copilaș mic și răsfățat. Duce toate glumele la exagerare”, a spus și Elena Marin. 

Concurenții s-au săturat să îi treacă cu vederea derapajele

Concurenții din echipa Faimoșilor spun că nu merge la infinit argumentul că Jador este așa și că din acest motiv trebuie să i se treacă cu vederea tot ceea ce face, mai ales atunci când se ceartă și jignește în stânga și dreapta.

ADVERTISEMENT

Comentariile făcute de faimoși au fost în lipsa manelistului, iar acesta s-ar putea enerva destul de tare dacă ar afla că ai săi colegi l-au vorbit pe la spate.

Atmosfera din echipa Faimoșilor devine din ce în ce mai tensionată, căci toți se declară slăbiți, extrem de obosiți din cauza condițiilor prin care trec și mai ales din cauza lipsei hranei, mâncare pentru care trebuie să se lupte fără multe resurse de energie.

ADVERTISEMENT

Jador este unul dintre cei mai controversați concurenți din acest sezon Survivor România, cel care a reușit să ocupe cele mai multe minute de televiziune de când a început emisiunea.

ADVERTISEMENT