Life

Survivor România: ediția din 18 aprilie 2022. Mari Fica, Relu Pănescu și TJ Miles, nominalizați spre eliminare

Survivor România: ediția din 18 aprilie 2022 vine cu un nou consiliu de nominalizări după ce în camp au început să se certe fiecare cu fiecare în ultima perioadă.
18.04.2022 | 23:22
Survivor Romania editia din 18 aprilie 2022 Mari Fica Relu Panescu si TJ Miles nominalizati spre eliminare
Survivor România: ediția din 18 aprilie 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT
18-04-2022
20:23

Reacțiile concurenților nominalizați

„Dacă oamenii de acasă vor decide că nu merit să merg mai departe, voi respecta decizia. Nu voi contesta niciodată decizia lor”, a declarat Relu Pănescu la consiliul de nominalizări.

„Oana este pentru mine un om care m-a inspirat de când am ajuns aici. A reușit să mă calmeze, cum au reușit toți colegii din echipa mea. Legat de nominalizarea ei, o să fiu sinceră. E o competiție grea și asta îmi place foarte mult. O să învăț foarte multe de aici”, a reacționat Mari Fica.

TJ a spus că nu se poate supăra pentru că l-a nominalizat Nedelcu. În opinia influencerului, Alex a dat dovadă de loialitate față de cei cu care a petrecut mai mult timp decât cu el și nu îl poate judeca.

18-04-2022
20:02

Mari, Relu și TJ, nominalizați

Mari Fica, Relu Pănescu și TJ Miles sunt cei trei concurenți propuși spre eliminare.

Relu a fost nominalizat de grup, iar Mari și TJ au fost alegerile făcute de Alex Nedelcu și Oana Ciocan, deținătorii colanelor de imunitate personală.

18-04-2022
19:21

Oana și Alex, imuni

Alex Nedelcu și Oana Ciocan nu vor putea fi nominalizați.

Cei doi și-au câștigat imunitatea personală. Aceștia vor face, însă, nominalizări directe spre eliminare.

18-04-2022
19:00

Vulturii au câștigat meciul pentru imunitate

S-a ajuns pentru a doua oară la joc de ștafetă săptămâna aceasta.

Meciul a fost câștigat de Vulturi. Tigrii se vor nominaliza între ei.

18-04-2022
18:48

Alexandra Duli a renunțat să joace, lui CRBL îi e rău

CRBL a avut un nou episod critic și a chemat doctorul. Și Mari Fica a avut nevoie de asistență medicală, după ce își revenise.

Alexandra Duli a renunțat să parcurgă traseul după ce nu a reușit să ridice roata, fiind prea grea pentru ea, sleită de orice putere. Ștefania Ștefan a concurat, practic, singură.

18-04-2022
18:42

5-5

Ionuț Popa a câștigat încă un punct important pentru echipă.

Este a doua victorie a Spartanului în meciul crâncen pentru imunitate!

18-04-2022
18:31

Mari Fica, accidentată pe traseu

Mari Fica a căzut la pământ după ce s-a răsturnat peste ea roata formată din bucăți de lemn pe care trebuia să o ruleze ca să poată înainta pe traseu.

Tigroaicei i s-a făcut rău după ce a fost lovită de obiectul respectiv, dar și-a revenit după câteva minute.

18-04-2022
18:24

Ștefania Ștefan, criticată de băieți

După ce a pierdut punctul în fața Elenei Chiriac, Ștefania Ștefan a fost rugată de Ionuț Popa și Alex Nedelcu să nu mai dea sfaturi despre cum să se miște ceilalți pe traseu.

Nede i-a zis colegei sale că ar face bine să se focuseze mai mult, să asculte ce i se transmite.

18-04-2022
18:16

3 la 1 pentru Tigrii

Captură PRO TV

 

Doru Răduță a marcat al doilea punct, învingându-l pe Alex Nedelcu. Duli a fost ”umilită” de Mari Fica de la Tigrii.

Ionuț Popa l-a bătut pe Blaze. Scorul este 3 la 1 pentru tribul Tigrilor.

18-04-2022
17:59

TJ Miles deschide scorul

Primul punct este adus de TJ Miles pentru echipa albastră. Concurentul a fost mai rapid la mânuirea discurilor de la finalul probei.

Tiktokerul s-a duelat cu Marian Drăgulescu la debutul meciului de azi.

18-04-2022
17:56

Oana Ciocan nu intră pe traseu

Captură PRO TV

 

Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Oana Ciocan nu va intra în meciul pentru imunitate.

Tigroaica nu are acceptul doctorilor pentru jocul de imunitate.

18-04-2022
17:48

CRBL a revenit în joc

Captură PRO TV

 

CRBL s-a întors în echipa sa, după o perioadă de mai bine de două săptămâni în care a stat pe bară.

„Îmi este dor să joc alături de ei. Sunt pregătit să pun umărul. Poate de data asta ajunge la noi totemul”, a spus CRBL, alăturat echipei Vulturilor.

18-04-2022
17:38

Elena Chiriac e convinsă că Tigrii vor să îi destabilizeze pe coechipierii ei

Captură PRO TV

 

„Arma lor e să încerce să ne destabilizeze pe noi. Atâta pot, săracii! Vreau să văd cum se nominalizează ei între ei”, a declarat Elena Chiriac la testimoniale.

Alex Delea susține că echipa Vulturilor, cea din care face parte, ia jocurile mai în serios ca niciodată, iar Tigrii se înșală dacă au senzația că vor lua ușor imunitatea.

Ediția din 18 aprilie a reality-show-ului Survivor România aduce un consiliu de nominalizări pe un fond destul de tensionat în Republica Dominicană. În urma înfrângerii Tigrilor în meciul disputat pe 17 aprilie, au izbucnit o serie de conflicte care până acum erau ascunse sub preș.

Survivor România: ediția din 18 aprilie 2022

Adevăratele rivalități încep să iasă la iveală abia acum. După schimbarea taberelor, cei care nu se suportau când formau aceeași echipă au prins glas. Aceștia au profitat de faptul că au devenit între timp rivali din punct de vedere sportiv.

ADVERTISEMENT

Blaze are un meci personal cu Ionuț Popa, cei doi provocându-se aproape la fiecare meci. Soțului Izabelei de la Mireasa i-a scos ochii lui Ionuț Popa amintindu-i că are o atitudine sfidătoare față de el și că l-a desconsiderat mereu fără ca măcar să îi fi acordat șansa să demonstreze ce poate să facă pe traseu.

În discuțiile interminabile din camp s-au băgat apoi Elena Chiriac și Alexandra Duli. Fetele i-au ținut partea nigerianului. Pentru Ionuț Popa a sărit Alex Nedelcu, indignat de atitudinea pe care foștii războinici o au acum față de cei cu care au împărțit aceeași pătură și același bol de orez.

ADVERTISEMENT

Doru Răduță și Ștefania Ștefan, alte ținte în camp

Nici Doru Răduță n-a scăpat de critici. Nedelcu a dezvăluit că Doru, acum aflat în echipa roșie, ar fi declarat despre fetele din propriul său trib că sunt extrem de slabe și că nu se compară cu Tigroaicele.

O altă concurentă care și-a auzit numele destul de des în mijlocul discuțiilor aprinse din camp a fost Ștefania Ștefan. Tânăra a spus că s-a săturat să i se tot amintească faptul că nu știe să reacționeze ok atunci când pierde puncte.

ADVERTISEMENT

A recunoscut că are de învățat cum să își gestioneze eșecurile. În același timp, e de părere că se face prea multă tevatură pe marginea acestui subiect. Rămâne de văzut cum vor evolua relațiile dintre concurenți. Legăturile dintre ei pot suferi evoluții spectaculoase după jocul de imunitate care va avea o concluzie deja știută de toți. Și anume… 3 dintre supraviețuitori vor fi propuși spre eliminare!