Life

Serialul de pe Netflix care a devenit viral după lansare. Are doar 8 episoade și e inspirat dintr-o poveste reală. Românii sunt înnebuniți după el

Ce serial de pe Netflix, format din 8 episoade, i-a înnebunit pe români și a devenit viral după lansare. Este bazat pe fapte reale.
27.04.2024 | 10:08
Serialul de pe Netflix care a devenit viral dupa lansare Are doar 8 episoade si e inspirat dintro poveste reala Romanii sunt innebuniti dupa el
Despre ce serial este vorba. Sursa foto: About Netflix
ADVERTISEMENT

Dacă vrei să te uiți la ceva frumos în acest weekend și care să te țină neclintit din fața ecranului, iată un serial care te-ar putea încânta prin povestea lui, deoarece este inspirată din fapte reale. Pelicula are doar 8 episoade și i-a cucerit pe mulți români.

Serialul de pe Netfllix care i-a cucerit pe români. Este inspirat din fapte reale

În decursul anilor, Netflix a difuzat mai multe distribuții de succes, care au ajuns rapid virale, dominând topurile celor mai bune filme/seriale/documentare de pe platforma de streaming la care sunt abonați peste 1 milion de români.

ADVERTISEMENT

Serialul la care facem referire acum a avut premiera în 2021, iar pe Netflix face furori prin secvențele pline de suspans, dramă și acțiune, dar cel mai mult de dramă, fiindcă aceasta este tipologia în care se încadrează.

Este vorba despre The Serpent (Șarpele), alcătuit din doar 8 episoade și dintr-o poveste tulburătoare. Tocmai din acest motiv a generat diferite opinii contra. Cu toate acestea, numărul de vizionări este încă foarte mare, chiar și după trei ani de la lansare.

ADVERTISEMENT

În The Serpent este redat destinul real al lui Charles Sobhraj, un ucigaș, hoț și maestru seducător al deghizării. În perioada anilor 70, acesta era catalogat drept o persoană extrem de periculoasă pe traseul hippie al Asiei.

The Serpent este produs de britanici. Tom Shankland este regizorul și și-a propus ca prin acest proiect să ajungă la inimile oamenilor. Actorul Tahar Rahim estel care interpretează personajul principal și procedează la fel cum se comporta Charles Sobhraj în realitate.

ADVERTISEMENT

Personajul principal, un criminal care ucidea turiști

Charles Sobhraj a fost cunoscut pentru crimele sale odioase. A ucis tineri turiști din 1975 până în 1976. Din cele opt episoade, o parte au fost filmate în locații din Thailanda, iar în 2020, pandemia de coronavirus a oprit filmările vreme de cinci luni.

În august 2020 s-a continuat cu filmările, dar în Hertfordshire, în Anglia. Premiera a avut loc la BBC One, chiar în ziua de Anul Nou, când intram în 2021. Cele opt episoade au fost disponibile și pe BBC iPlayer și mai târziu, în aprilie 2021, The Serpent a fost transmis și pe Netflix.

ADVERTISEMENT