Life

Survivor România, ediția din 3 aprilie 2023. Ce se întâmplă în Dominicană

Surprize mari în ediția de luni, 3 aprilie, de la Survivor România. Ce ne așteaptă în această seară și ce se întâmplă în Republica Dominicană?
03.04.2023 | 23:18
Survivor Romania editia din 3 aprilie 2023 Ce se intampla in Dominicana
Survivor România, ediția din 3 aprilie 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
03-04-2023
20:38

Kamara, acuzații dure la adresa Alexandrei Ciomag

În timp ce echipa Ștefaniei s-a bucurat de o baie alături de delfini, dar și de alte surprize, în echipa formată de Kamara au început tensiuni. 

Alexandra Ciomag și Kamara au fost protagoniștii. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure unul la adresa celuilalt. 

”Aveam pretenții de la tine, având în vedere că ești matur”, a spus Alexandra Ciomag. Ulterior, Faimosul a răbufnit. 

”Și eu aveam pretenții de la tine că ai 20 de ani. Vorbești impertinent pentru vârsta ta. (…) Ești cea mai mare mincinoasă. Să îți dea Dumnezeu după sufletul tău. Ești mai mică decât fiica mea”, a completat Kamara. 

03-04-2023
20:18

Tensiuni în interiorul tribului

După ce Kamara s-a afirmat în fața lui Ionuț Iftimoaie după victoria de pe traseu, Dan Ursa, Alin Chirilă și Remus Boroiu au ajuns în centrul unor discuții aprinse. 

”Vi și insinuezi ceva după care îți dai seama că faci niște acuzații”, a spus Remus Boroiu 

”Dacă el sau grupul meu mă judecă pe mine că ți-am dat de mâncare, atunci îmi asum”, a completat Alin Chirilă. 

Ulterior, Dan Ursa a încercat să lămurească cu Alin Chirilă niște detalii referitoare la hrană. ”Atitudinea lui și modul în care a vorbit a fost super agresiv astăzi. Mie nu mi-a venit să cred că el e Dan Ursa”, a spus Alin Chirilă.

Acesta a bătut palma cu Dan Ursa. ”Acum suntem la individuale”, a completat fostul Războinic. 

”Caracterul meu nu o să mi-l schimbe nimeni”, a mai adăugat Dan Ursa. 

03-04-2023
20:05

Echipa Ștefaniei a câștigat Jocul pentru Recompensă cu un scor de 10-6 

Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag au intrat din nou pe traseu. A fost o cursă strânsă, însă în final, punctul câștigător a mers către echipa Ștefaniei. 

Echipa Ștefaniei a câștigat Jocul pentru Recompensă cu un scor de 10-6. Astfel, doar cei selectați de Ștefania se vor bucura de premii. Printre ei se numără Alin Chirilă, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, Ionuț Iftimoaie, dar și Dan Ursa și Remus Boroiu. 

”Bravo pentru ce ați arătat astăzi, în special fetelor. Ați ajuns la individuale. Echipa condusă de Ștefania a învins. Aceasta este echipa care va merge la delfini”, a anunțat Daniel Pavel. 

”Echipa asta este una foarte frumoasă”, a spus Ștefania.

”Consider că am ales o echipă foarte bună. Consider că am avut o atmosferă foarte bună”, a completat Kamara. 

03-04-2023
19:56

9-6 pentru echipa Ștefaniei

Alin Chirilă a revenit pe traseu. De această dată însă fostul Războinic va lupta cu Kamara. Alin Chirilă a învins din nou și a dus scorul la 8-5. 

Bianca Patrichi și Andreea Moromete au fost următoarele. La o secundă distanță, Andreea Moromete a mai adus un punct echipei sale, scorul fiind de 8-6 pentru echipa Ștefaniei. 

Ștefania și Andrei Krișan au urmat pe traseu. Ștefania a adus încă un punct echipei sale, scorul fiind de 9-6. 

03-04-2023
19:32

7-5 pentru echipa Ștefaniei

Carmen Grebenișan și Andreea Moromete au fost următoarele pe traseu. Următorul punct merge către echipa Ștefaniei, scorul fiind din nou egal, de 5-5. 

Alin Chirilă și Robert Moscalu au urmat. Alin Chirilă a reușit să aducă un alt punct echipei din care face parte. Scorul este de 6-5 pentru echipa Ștefaniei.

Dan Ursa și Alexandra Porkolab, foști Războinici, au intrat și ei pe traseu. Un nou punct merge în echipa Ștefaniei. Scorul este de 7-5. 

03-04-2023
19:19

5-4 pentru echipa lui Kamara

Echipele s-au modificat, dar lupta pentru Jocul de Recompensă continuă la Survivor România. Alexandra Ciomag și Bianca Patrichi au revenit pe traseu. Echipa Kamara mai primește un punct, scorul fiind de 4-3. 

Mai departe, Ionuț Iftimoaie și Kamara au intrat pe traseu. Kamara a mai adus un punct echipei sale, scorul fiind acum de 4-4. 

O nouă premieră pe traseu. Ștefania și Andrei Krișan luptă și ei în Jocul pentru Recompense. Punctul câștigător a mers către echipa lui Kamara. 

 

03-04-2023
18:54

4-2 pentru echipa Ștefaniei

Lupta continuă. Alexandra Porkolab și Bianca Patrichi au intrat și ele pe traseu. Iată că Alexandra a reușit să aducă primul punct în echipa lui Kamara, scorul fiind de 3-1. 

Următorii pe traseu au fost Remus Boroiu și Robert Moscalu. Remus a mai adus punct în echipa Ștefaniei, scorul fiind de 4-1. 

Alin Chirilă și Andreea Moromete au fost următorii. Aici cursa a fost una destul de strânsă, având în vedere că ambii sunt foști Războinici și de altfel se înțelegeau și destul de bine. Se pare însă că punctul câștigător a mers către echipa lui Kamara. Alin Chirilă a fost învins de Andreea Moromete, scorul fiind de 4-2. 

03-04-2023
18:29

A început prima etapă a individualelor. 3-0 pentru echipa Ștefaniei

Kamara și Ștefania au intrat primii pe traseu în Jocul Căpitanilor. Ștefania a reușit să aducă un punct echipei sale scorul fiind acum de 1-0.

Mai departe, pe traseu au intrat Andrei Krisan și Dan Ursa. Dan Ursa a adus un nou punct în echipa Ștefaniei, scorul fiind de 2-0. 

Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag au fost următoarele pe traseu. Carmen a adus încă un punct echipei sale, scorul fiind de 3-0. 

03-04-2023
17:56

A început Jocul pentru Recompensă la Survivor România

A început Jocul pentru Recompensă la Survivor România.  De această dată, fiecare concurent va lupta pentru el. Jocul va avea două părți, iar interacțiunile pe traseu ar putea fi și mixte. 

Toți cei șapte băieți au intrat pentru Jocul Căpitanului. Kamara a reușit să iasă învingător. Mai departe fetele, au luptat și ele. Învingătoare a fost însă Ștefania Stănilă. 

Survivor România este unul dintre cele mai apreciate show-uri din România. Limitele fizice, dar și cele psihice ale concurenților sunt testate la maxim. Și iată că începând cu ediția de luni, 3 aprilie, tensiunile ar putea fi mai mari ca oricând.

Ce se întâmplă în ediția de luni, 3 aprilie, de la Survivor România

Trei luni au trecut de când Survivor România a debutat pe micile ecrane. Și tot de atât de mult timp, concurenții se luptă pentru premiul cel mare oferit de cei de la Pro Tv. Până acum am avut parte de eliminări neașteptate, dar și de trasee interesante.

ADVERTISEMENT

De asemenea, amintim și de prezența celor patru Four Stars, Zanni, Alex Delea, dar și Oana Ciocan și Elena Chiriac. Aceștia au venit în junglă săptămâna trecută și le-au dat o mână de ajutor Faimoșilor, dar și Războinicilor. Tot săptămână trecută a avut loc și Marea Unificare.

Astfel în ediția de luni, 3 aprilie de la Survivor România nu vom mai vedea două triburi, ci unul singur. Este vorba despre tribul Taino, care va locui pe aceeași insulă. În total, 13 concurenți au mai rămas în competiție și vor fi nevoiți să trăiască împreună.

ADVERTISEMENT

Evident că provocările există de ambele părți. Alexandra Ciomag spre exemplu a dezvăluit că a avut mari emoții. Nu știa ce va urma și de asemenea nici în continuare nu știe la ce să se aștepte. ”Aveam foarte mari emoții înainte să ajungem pe insula. Nu știam ce ne așteaptă“, va recunoaște cu sinceritate Alexandra Ciomag.

Reacția neașteptată a lui Remus Boroiu

La rândul său, Remus Boroiu va dezvălui că unificarea dintre Războinici și Faimoși de la Survivor România este interesantă. De asemenea, anumite lucruri care se vor petrece în junglă îl vor face pe acesta să spere că nu vor mai exista granițe între concurenți.

ADVERTISEMENT

”Este interesant că această bandană este și roșu și albastru, iar ideea acestei uniuni este să dispară granițele Războinicilor și Faimoșilor“, va spune acesta. Și totuși ce ne așteaptă în această seară la Survivor România?

Jocul pentru Recompensă. Totuși, există și alte noutăți. De acum nimeni nu mai joacă pentru echipă. Probleme sunt individuale, iar fiecare concurent este pe cont propriu, după cum a anunțat chiar Daniel Pavel. ”Într-o simbioză… bine ați venit la joc, trib Taino. Sunt șapte fete și șase băieți la individuale și sunt aici extrem de pregătiți“, precizează prezentatorul showului.

ADVERTISEMENT

Cine câștigă Jocul pentru recompensă de la Survivor România și cine se face remarcat la individuale? Vom vedea în doar câteva ore. De asemenea, în curând vom afla și dacă cei care odată formau o echipă vor ajunge să devină dușmani din cauza tensiunilor.

ADVERTISEMENT