Life

Survivor România l-a dus din cercurile cu ștaif sub cerul liber al Dominicanei. Cine este, de fapt, Alin Sălăjean de la Războinici

08.01.2021 | 14:01
Survivor Romania la dus din cercurile cu staif sub cerul liber al Dominicanei Cine este de fapt Alin Salajean de la Razboinici
ADVERTISEMENT

Survivor România sezonul 2 se poate lăuda cu un casting extrem de ofertant, nu doar dacă ne uităm la componența echipei Faimoșilor. Unul dintre numele surprinzătoare ale acestui sezon este cel al lui Alin Sălăjean de la Războinici, cunoscut om de radio din Cluj și organizator de evenimente.

Alin a renunțat la evenimentele pe care le organiza, în cadrul cărora a cunoscut personalități importante din showbiz-ul românesc și nu numai, pentru a supraviețui sub cerul liber al Dominicanei.

ADVERTISEMENT

Tânărul organizator de evenimente din Cluj s-a învârtit în cercuri pline de oameni importanți și a avut ocazia să îl cunoască personal chiar pe legendarul Gheorghe Hagi, cu care are și o fotografie pe Instagram.

Cine e Alin Sălăjean de la Survivor România: om de radio și televiziune cunoscut în Cluj

Cine este, însă, Alin Sălăjean? Este unul dintre cei mai influenți oameni de radio din Transilvania, numele său fiind unul popular mai ales în Cluj.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 35 de ani este organizator și prezentator de evenimente și are o familie de care este mândru. Alin a lucrat și în televiziune, iar la radioul local a avut propria lui emisiune, una cu o audiență destul de bună.

„Este un test al răbdării”

Pentru el, prezența la Survivor este una în care poate demonstra că își poate depăși limitele, lăsând evenimentele cu ștaif pentru condițiile vitrege din Republica Dominicană, acolo unde se va lupta pentru un acoperiș deasupra capului și un bol de orez fiert.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă fizicul nu pare a fi principalul său atuu, Sălăjean mizează pe psihicul puternic pe care îl are, extrem de important într-o astfel de competiție.

„Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu în ultimul rând, un test al supraviețuirii. Îmi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cățelului meu, în momentul în care mă vedea, şi acei cinci prieteni adevărați”, a declarat Alin Sălăjean înainte de a porni în aventura spre Survivor România.

ADVERTISEMENT