Life

Survivor România Live Video, ediția din 14 mai. Ștefan și Sebastian, nominalizați pentru eliminare

14.05.2021 | 23:59
Survivor Romania Live Video editia din 14 mai Stefan si Sebastian nominalizati pentru eliminare
Survivor România Live Video, ediția din 14 mai. Ștefan și Sebastian, nominalizați pentru eliminare. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară, în care cele două echipe vor disputa jocul pentru imunitate, iar la Faimoși are loc un scandal fără precedent.


Update, ora 23:59. Ștefan și Sebastian sunt nominalizați pentru eliminare în primul Consiliu al săptămânii! Amândoi au primit câteva patru voturi de la colegii lor. De asemenea, Culiță Sterp a fost votat de Andreea Lodbă, care a decis să fie imparțială.

ADVERTISEMENT

Update, ora 21:26. Războinicii câștigă primul joc pentru imunitate cu scorul de 10 – 2, un scor extrem de mic pentru Faimoși, care nu au avut deloc o zi bună.

Cei din echipa albastră se vor bucura de cantitatea întreagă de provizii, în timp ce Faimoșii vor primi doar jumătate.

ADVERTISEMENT

Update, ora 21.10. Scandal la Survivor România! Ștefan Ciuculescu a fost pe punctul de a se bate cu Zanni, chiar în timpul jocului de imunitate. Fostul fotbalist i-a acuzat pe Sebi și pe Zanni de strategii, după care și-a pierdut cumpătul.

Sebi a intervenit și el în conflictul celor doi coechipieri. Elena Marin a încercat să-l oprească, însă nu a reușit. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a venit să-i despartă pe Sebi și Ștefan.

ADVERTISEMENT

În acest moment, scorul este de 5 – 2 pentru Războinici.


Update, ora 20:25. Începe primul joc pentru imunitate al săptămânii. Ambele echipe speră să câștige atât pentru proviziile puse în joc, cât și pentru a avea un Consiliu liniștit. Atât la Faimoși, cât și la Războinici, fetele au imunitate, deci nu pot fi nominalizate.

Echipa câștigătoare primește 4 kg de cartofi, 4 kg de făină, 4 kg de orez și 1,5 l de ulei, în timp ce echipa care pierde va primi jumătate din această cantitate.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei din echipa roșie nu vor avea parte de liniște până la finalul competiției, judecând după tensiunile dintre concurenți. Zanni și Ștefan Ciuculescu își aduc acuzații grave înainte de începerea jocului, dar și în timpul acestuia.

Ediția de astăzi, 14 mai, poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00. Află cine va câștiga prima imunitate din această săptămână și ce echipă va fi nevoită să facă nominalizări.

Survivor România Live Video, ediția din 14 mai. Scandal fără precedent în echipa Faimoșilor

Zanni este nemulțumit de atitudinea lui Ștefan Ciuculescu, susținând că acesta are un comportament de antrenor și o atitudine agresivă.

„Ba este el antrenorul, țipă, are o atitudine agresivă, care ne deranjează. Ne uităm așa la el…”, este comentariul lui Zanni.

Coechipierii au observat tensiunile dintre Zanni și Ștefan încă din camp, inclusiv de Elena Marin, care se află în conflict cu protejatul lui Alex Velea de aproape patru luni.

„’Vai, dar Ștefan ce a putut să ne facă și noi, săracii de noi, n-am făcut nimic’, asta o vor face începând de azi, pe tot parcursul cât vei sta”, i-a spus Elena colegului ei, referindu-se la atitudinea lui Zanni și Sebastian.

Tensiunile dintre Zanni și Ștefan nu trec neobservate nici de echipa adversă. Sorin Pușcașu și Bogdan Urucu au remarcat scandalurile provocate de cei doi Faimoși, la care și Sebastian Chitoșcă se alătură, fiind de partea lui Zanni.

„Clar sunt două echipe acolo și nu știu de care să scape mai repede”, comentează Sorin la testimoniale.

„Zanni și Sebastian mereu trebuie să facă bășcălie de ceva, mereu trebuie să înceapă un scandaș. Sebastian e ca cățelul ăla de latră pe lângă stăpân”, spune și Bogdan Urucu.

Zanni și Sebastian sar la bătaie

În noua ediție Survivor România, Zanni și Sebastian nu s-au mai putut abține și au ajuns la violență fizică. Cei doi își adresează replici acide înainte de începerea jocului.

„Atâtea critici și atâtea acuze. S-a umplut paharul și a dat pe dinafară”, spune Ștefan.

„Am vorbit de caracter, nu are caracter! Eu nu sunt bătăuș să vorbesc despre bătaie”, este și comentariul lui Zannidache.

Chiar în timpul jocului pentru a doua imunitate, Ștefan sare să-l ia la bătaie pe Zanni, iar Sebastian încearcă să-l împiedice. Și Elena Marin a încercat să-l oprească, dar fără succes.

„D-aia nu vă halesc, perveșilor! Eu cred că tu vrei să pleci acasă!”, îi spune Ștefan Ciuculescu lui Zanni.

ADVERTISEMENT