Life

Survivor România Live Video, ediția din 19 iunie. Războinicii au pierdut, Albert e propus spre eliminare

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară și aduce în atenția telespectatorilor un scandal monstru între Elena și Ștefan. Cine va fi propus pentru eliminare?
19.06.2021 | 21:20
Survivor Romania Live Video editia din 19 iunie Razboinicii au pierdut Albert e propus spre eliminare
Survivor România Live Video, ediția din 19 iunie. Scandal monstru între Elena și Ștefan. Cine va fi nominalizat spre eliminare? Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT
19-06-2021
20:35

Albert este nominalizat pentru eliminare din partea Războinicilor

Albert este propus pentru eliminare de colegii săi din echipa Războinicilor în urma consiliului de nominalizare. Albert reușește, probabill, să stabilească un record de nominalizări pentru eliminare, dar statutul lui, oarecum constant, de favorit al publicului poate răsturna toate calculele cu privire la eliminare. ”Nu pot să zic că am emoții sau că mă demoralizează faptul că sunt nominalizat”, a spus Albert care a precizat că speră că este susținut de oamenii de acasă care îl vor în continuare la Survivor România 2021. 

19-06-2021
19:05

Faimoșii câștigă jocul de imunitate

Faimoșii reușesc să câștige jocul de imunitate, Zanni fiind cel mai bun jucător din echipa roșie și a primit totemul care asigură un consiliu de nominalizare liniștit la Survivor România. Scorul general a fost de 10 la 8 pentru Faimoși, Andrei de la Războinici ratând șansa să își ducă echipa la ștafetă. În acest moment, și Faimoșii, și Războinicii vor avea concurenți propuși la eliminare.

19-06-2021
18:21

Elena Marin aduce recompensa din jocul de imunitate

Elena Marin reușește să o învingă, la a doua intrare pe traseu, pe Maria de la războinici și aduce echipei sale recompensa pusă în joc. Recompensa câștigată de Faimoși este o băutură cu vitamine și a fost oferită echipei care ajunge prima la 5 puncte în jocul de imunitate. Scorul este de 5 la 3 pentru Faimoși.

19-06-2021
18:00

Traseu în premieră la Survivor România 2021

Înfruntarea dintre Faimoși și Războinici are loc pe un traseu prezentat în premieră la Survivor România 2021. Primii care au intrat pe traseu au fost Sebastian de la echipa Roșie și Marius de la Războinici, victoria aparținându-i Faimosului.

19-06-2021
17:21

Scandalul Elena Marin - Ștefan continuă și în tabără

Tensiunea din echipa Faimoșilor atinge cote fără precedent, iar Ștefan nu a mai rezistat și a atacat-o pe Elena Marin, din nou. Timp de zeci de minute, Ștefan a strigat și i-a reproșat diverse lucruri colegei sale din echipa Faimoșilor, în ciuda eforturilor făcute, culmea, de Zanni pentru a-l calma. Intervenția Mariei în discuția Faimoșilor aprinde și mai mult spiritele, iar restul Războinicilor jubilează că atmosfera este stricată între rivali.

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară și vine cu noi tensiuni și momente pline de suspans, așa cum s-au obișnuit telespectatorii.

Ediția de azi, 19 iunie, poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro începând cu ora 20:00. Între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu izbucnește un conflict, acesta din urmă punând-o la zid pe colega lui.

ADVERTISEMENT

Survivor România Live Video, ediția din 19 iunie. Scandal monstru între Elena și Ștefan. Cine va fi nominalizat spre eliminare?

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară. De data aceasta, conflictul central din echipa Faimoșilor este între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu.

Elena a rămas singura fată din echipa roșie și simte că toți colegii ei sunt împotriva ei. Zanni susține că dansatoarea joacă un rol și se preface în fața telespectatorilor pentru a obține cât mai multe voturi din partea publicului.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă nu-mi place Elena, o aplaud din tot sufletul, a reușit să păcălească! Asta contează”, spune Zannidache.

Deși a fost de partea ei la un moment dat, Ștefan nu s-a mai putut abține și i-a spus colegei lui că atenția ei de pe traseu este îndreptată asupra reacției colegilor și nu să ia puncte.

ADVERTISEMENT

„Atenția ta nu este să iei punctul, să vezi ce-ți face Zanni,  să vezi cum gesticulează Ștefan, astea sunt preocupările tale în competiția asta”, i-a spus Ștefan colegei sale.

Elena Marin nu a adus puncte în primul joc de imunitate, acesta fiind un motiv în plus pentru ca ceilalți să-i aducă acuzații.

ADVERTISEMENT

Războinicii au observat tensiunile din echipa adversă și sunt conștienți că situația Faimoșilor este una foarte delicată. „Situația Faimoșilor este una foarte nasoală”, spune Marius Crăciun la Survivor România.

Maria Chițu, dată afară din baraca Faimoșilor

Maria Chițu sare în apărarea Elenei, pusă la zid de colegii ei. Războinica încearcă să-l pună la punct pe Ștefan Ciuculescu după ce adversara ei a început să plângă.

„Îi reproșezi că plânge atunci când pierde un punct?”, îi spune Maria lui Ștefan.

„Maria, du-te și mângâi-o pe cap pe Elena, că ai de câștigat din treaba asta”, spune Zanni la testimoniale.

Nervos, Ștefan nu vrea să audă opiniile Mariei și o dă afară pe blondină din baraca echipei roșii. „Vezi că ești la roșii în baracă, hai, tunde-o…”, răbufnește faimosul.

Elena Marin este prima concurentă nominalizată pentru eliminare din această săptămână. Faimoșii și Războinicii vor disputa al doilea joc pentru imunitate și rămâne de văzut cine va avea un Consiliu liniștit.

ADVERTISEMENT