Life

Negocieri grele duse de Pro TV pentru Survivor România! Vedetele, curtate pe bani grei

Pro TV a început, deja, negocieri grele cu vedetele pe care le doresc în noul sezon Survivor România, emisiune care a fost luată din ”curtea” rivalilor de la Kanal D.
19.11.2021 | 16:27
Negocieri grele duse de Pro TV pentru Survivor Romania Vedetele curtate pe bani grei
Survivor Romania va fi prezentata la Pro TV de Daniel Pavel si anunta o galerie de vedete cu greutate la startul competitiei Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă, în exclusivitate, informații cu privire la vedetele cu care, în această perioadă, reprezentanții Pro TV duc negocieri cât se poate de serioase pentru a apărea în cel mai nou sezon al Survivor România.

Conform informațiilor obținute în exclusivitate, noul sezon al Survivor România va avea startul la începutul anului viitor, iar reality-show-ul sportiv se va filma tot în Republica Dominicană, prezentatorul emisiunii fiind deja anunțat: Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Pro TV aruncă bani grei pe masa negocierilor pentru Survivor România

Informațiile obținute de FANATIK de la oameni implicați în negocierile duse de Pro TV și vedetele pe care le vor implicate în noul sezon al Survivor România arată că reprezentanșii postului din Pache Protopopescu nu se uită la bani când vine vorba de semnarea unor contracte ferme în această direcție.

Ba chiar, pentru a-și asigura prezența unor vedete iubite de public, cu mare priză la telespectatorii ”tradiționali” ai Pro TV, cei de la Survivor sunt dispuși, pare-se, să stabilească noi recorduri de plăți pentru viitorii Faimoși.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa, 15.000 de euro pe săptămână dacă acceptă provocarea Survivor

Astfel, una dintre țintele noului sezon al Survivor România pare să fie Dorian Popa. Doar că musculosul cântăreț, actor și vloger care a refuzat oferte similare de la Kanal D (de vreo patru ori deja) pare să își dorească să fie plătit regește. Iar Pro TV este dispus să plătească, spun informațiile obținute de FANATIK, chiar și 15.000 de euro pentru fiecare săptămână de concurs petrecută în Republica Dominicană.

O sumă asemănătoare i-ar fi fost propusă și lui Alex Velea. Iar cum Alex Velea pare că se codește, cei de la Pro TV negociază și cu Antonia. Normal, banii pentru ca unul dintre cei doi artiști să ajungă la Survivor sunt, în aceste momente, punctul fierbinte al discuțiilor duse între părți.

ADVERTISEMENT

Survivor-ul de la Pro TV vrea vedete cu succes internațional

Pentru a fi siguri de reușita emisiunii, cu atât mai mult cu cât s-a dus o luptă acerbă pentru a obține licența în dauna rivalulor de la Kanal D, aceștia din urmă reușind cifre record de audiență în sezonul difuzat în acest an, la discuții pe tema Survivor au fost invitate vedete cu succes internațional, din domenii diverse, fie că vorbim despre muzică, sporturi de contact sau gimnastică.

Otilia Bilionera, de altfel, una dintre artistele celebre în toată lumea pentru muzica ei, a confirmat că a discutat despre posibilitatea de a apărea la SUrvivor, dar ne-a precizat că încă nu a fost încheiat niciun contract ferm.

ADVERTISEMENT

”Am discutat despre Survivor, dar, momentan, nu știu ce voi face. Am și niște contracte deja semnate pentru niște concerte în luna ianuarie, vom vedea ce va fi și cum va fi”, ne-a spus Otilia Bilionera.

O altă țintă a Pro TV este, pare-se, Ionuț Iftimoaie, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickboxing din România, retras însă din activitatea competițională. De altfel, Ionuț Iftimoaie a făcut față și la provocările din Ferma, un alt show de supraviețuire cu succes de la Pro TV, motiv pentru care, acum, șefii postului și l-ar dori și la Survivor.

Marian Drăguulescu, unul dintre cei mai mari campioni din istoria gimnasticii, este și el dorit de producătorii de la Survivor România, cu atât mai mult cu cât, până acum, în ciuda eforturilor depuse de Kanal D, sportivul nu s-a lăsat convins. Acum însă, pare-se, oferta financiară primită și care se ridică la câteva mii de euro pentru fiecare săptămână de concurs, l-a convins pe gimnastul multiplu campion mondial.

La Survivor au fost invitate și frumuseți autohtone, dar și cântăreți cu vechime

Conform informațiilor obținute de FANATIK, printre vedetele luate în vizor de producătorii de la Survivor se numără și două foste concurente de la Ferma și de la Bravo, ai Stil!, remarcate pentru frumusețea lor. Mai exact, nu ar fi exclus ca Ioana Filimon, eliminată de curând, de la Bravo, ai Stil, să accepte să participe la Survivor.

Iar Otniela Sandu, o mai veche feblețe a celor din Pro TV, pare că duce și ea negocieri serioase pentru a-și petrece câteva luni în jungla din Republica Dominicană. Un alt nume vehiculat pentru echipa Faimoșilor de la Survivor-ul făcut de Pro TV este cel al lui Kamara, cu atât mai mult cu cât artistul, așa cum recunoștea chiar el, s-ar implica într-un asemenea concurs pentru a obține banii necesari tratării fiului său, Leon.

În altă ordine de idei, se pare că cei de la Pro TV au decis să nu bată palma definitiv cu vedetele până când nu se vor finaliza negocierile cu toate starurile contactate, existând, deja, discuții cu peste 50 de persoane cunoscute.

Pro TV a ”furat” Survivor de la Kanal D

După ce au văzut succesul în audiențe pe care l-a avut Kanal D, de-a lungul a aproape șapte luni de Survivor, Pro TV a intervenit pe firul negocierilor cu producătorii turci ai emisiunii. Și, cum oferta prezentată a fost considerată ami bună, Pro TV a reușit să dea o adevărată lovitură pe piața media și să ”fure” Survivor de la Kanal D.

De altfel, vestea că Survivor va fi pregătit de Pro TV și că deja au fost deschise înscrierile pentru noul sezon al emisiunii a făcut ca oamenii să se bulucească și să aplice pe site-ul dedicat emisiunii pentru a prinde un loc în echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT