Sport

Suspendați, suporterii lui Dinamo iau cu asalt Galațiul! Câți fani dinamoviști sunt așteptați la duelul cu Oțelul

Suporterii lui Dinamo iau cu asalt Galațiul! Câți fani ai echipei lui Zeljko Kopic sunt așteptați la duelul din deplasare cu Oțelul.
08.04.2024 | 18:02
Suspendati suporterii lui Dinamo iau cu asalt Galatiul Cati fani dinamovisti sunt asteptati la duelul cu Otelul
Câți suporteri ai lui Dinamo vor fi prezenți pe stadion la meciul cu Oțelul Galați. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo iau cu asalt Galațiul lui Dorinel Munteanu. PCH a anunțat că are 700 de bilete pentru duelul cu Oțelul, însă aproximativ 1.000 de suporteri dinamoviști sunt așteptați la meciul de luni seară. Mai mulți suporteri din zonă ai lui Dinamo și-au anunțat prezența pe stadion.

Suspendați, suporterii lui Dinamo iau cu asalt Galațiul! Câți fani dinamoviști sunt așteptați la duelul cu Oțelul

Suporterii lui Dinamo sunt dornici să-și încurajeze echipa favorită de pe stadion. „Câinii” sunt obligați să joace 4 etape fără spectatori pe teren propriu, după sancțiunea Comisiei de Disciplină a FRF ca urmare a incidentelor de la meciul cu UTA Arad, scor 1-0, în etapa a 30-a a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că apelul făcut de Dinamo va fi judecat de Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal, marți, 9 aprilie, de la ora 14:00. Până atunci, suporterii lui Dinamo merg la Galați pentru duelul cu Oțelul, luni, 8 aprilie, ora 20:30.

În jur de 1.000 de suporteri ai „alb-roșiilor” vor fi prezenți la meciul cu Oțelul. Galeria PCH a anunțat că are la dispoziție 700 de bilete. Galeriei li se vor alătura aproximativ 300 de suporteri din zonă.

ADVERTISEMENT

PCH, mesaj de mobilizare maximă înainte de Oțelul – Dinamo

Dinamo a înregistrat o înfrângere (0-3 cu Hermannstadt) și un egal (1-1 cu Petrolul) în primele două etape din play-out. „Câinii” ocupă locul 9 în play-out, direct retrogradabil, cu 16 puncte. Echipa lui Zeljko Kopic nu are voie să facă pași greșiți pe terenul Oțelului în lupta pentru evitarea retrogradării.

PCH a lansat un mesaj de mobilizare și a oferit informații utile suporterilor. “Galațiul sub asalt. Ne scuturăm de nedreptăți și mergem mai departe! Luni, 08.04, de la ora 20:30 jucăm în orașul de lângă Brăila. Deplasarea se va face cu autocare și mașini personale.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea va avea loc la ora 14:00 la Dinamo, la 14:15 se pleacă. Cost Autocar: 55 lei. Cost Autocar pentru copiii sub 15 ani: 25 lei. Cost Bilet de meci: 35 lei. Pentru înscrieri așteptăm un SMS cu nume și număr de locuri dorite la numărul de telefon: Ă40 (750) 424 992

Pentru dinamoviștii din Galați, Brăila și restul țării, întâlnirea va fi în parcarea Kaufland, aproape de intrarea oaspeți, la ora 19:30″, a fost anunțul făcut de PCH.

ADVERTISEMENT

Oțelul și Dinamo se înfruntă pentru a patra oară în acest sezon

Oțelul și Dinamo s-au înfruntat deja de trei ori în actuala stagiune. Gălățenii au câștigat la limită meciul din turul sezonului regulat al SuperLigii, scor 1-0 pe teren propriu. Ulterior, a urmat confruntarea spectaculoasă din ultima etapă a fazei grupelor Cupei României Betano.

Dinamo și Oțelul au remizat, scor 3-3, iar echipa lui Dorinel Munteanu a mers mai departe. În returul din sezonul regulat, Dinamo a avut o prestație fabuloasă. „Câinii” au câștigat, scor 3-1, pe 18 februarie 2024.

Cele două formații s-au întâlnit de trei ori și în sezonul 2021/2022, în eșalonul secund. Oțelul a câștigat în sezonul regulat, scor 3-1, în timp ce Dinamo și-a trecut în cont ambele partide din play-off, 3-0 și 2-0.

ADVERTISEMENT