News

Sute de oameni s-au înghesuit la hamburgeri gratis, în București. Amendă uriașă primită de patronul localului

01.02.2021 | 22:50
Sute de oameni sau inghesuit la hamburgeri gratis in Bucuresti Amenda uriasa primita de patronul localului
Sute de oameni au stat la coadă pentru a primi un hamburger
ADVERTISEMENT

Sute de oameni au făcut coadă în fața unui fast-food din centrul Capitalei care oferea hamburgeri gratis la inaugurare.

Jandarmii au ajuns la fața locului, pe bulevardul Dacia, aproape de Piața Romană, la restaurantul deschis astăzi pentru că au auzit că vor primi hamburgeri gratis.

ADVERTISEMENT

Pe lângă burgerul oferit gratuit, oamenii primeau șansa de a participa la o tombolă cu premii organizată de fast food. astfel că sute de oameni s-au așezat la o coadă de aproape 1 kilometru pentru pomană.

Sute de oameni au stat la coadă în București pentru un burger

Tinerii au fost rugați de jandarmi să respecte distanța socială, în timp ce administratorul restaurantului care oferea burgeri gratis a fost amendat cu 10.000 de lei.

ADVERTISEMENT

„Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanţarea în apropierea unui restaurant din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie au procedat la dispersarea persoanelor prezente şi transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanţei”, este precizat într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, citat de Agerpres.

Administratorul localului a fost condus la subunitatea de poliție unde a fost amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

ADVERTISEMENT

Sutele de tineri aflați la coadă au așteptat cuminți până au primit un burger gratuit, însă toți au respectat măsurile de protecție și distanțare socială.

Imaginile cu coada de jumătate de kilometru au devenit virale pe internet, tinerii fiind ridiculizați și comparați cu cetățenii care participă la pelerinaje.

ADVERTISEMENT
Tags: