News

Un avion plin cu pasageri, aterizare dramatică pe aeroport. Momentele dificile au fost filmate

Aterizare de urgență pe un aeroport. Într-un videoclip a fost surprins momentul tensionat al aterizării avionului plin cu pasageri
25.04.2024 | 08:39
Un avion plin cu pasageri aterizare dramatica pe aeroport Momentele dificile au fost filmate
Aterizare turbulentă a unui Boeing 747 al Lufthansa pr Aeroportul din Los Angeles. Sursa foto: Colaj foto / Captură video / eu.usatoday.com
ADVERTISEMENT

Aterizare de urgență pe un aeroport din SUA. Un avion Boeing 747 operat de Lufthansa Airlines a întâmpinat dificultăți la aterizarea pe Aeroportul LAX din Los Angeles.

Un avion a aterizat de urgență în Los Angeles

Înregistrările video ale aterizării, surprinse de Airlines Videos Live, arată aeronava derapând pe pistă și apoi sărind de pe sol în timp ce încerca să aterizeze.

ADVERTISEMENT

Din fericire, avionul a reușit să decoleze din nou și să zboare câteva minute înainte de a ateriza cu succes. Pe înregistrare se poate auzi comentatorul transmisiei live exclamând cât de grea a fost aterizarea aeronavei.

„Ne pregătim pentru acea manevră de aterizare. Doamne Sfinte! Wow. Aceasta este cea mai grea aterizare pe care cred că am surprins-o vreodată în emisiunea noastră”, a spus cel care a surprins imaginile.

ADVERTISEMENT

Un zbor Lufthansa cu un avion Boeing 747-8 era programat să aterizeze în jurul orei 13:00 ET la LAX, după un zbor pe care l-a făcut în peste 11 ore din Frankfurt, Germania, conform informațiilor publicate de site-ul web al LAX, potrivit USA TODAY TRAVEL.

Lufthansa Airlines nu a răspuns imediat la solicitarea USA TODAY pentru un răspuns cu privire la incident și numărul de pasageri la bordul zborului.

ADVERTISEMENT

Siguranța zborurilor nu este în pericol

Airlines Videos Live filmează avioanele în timpul decolării și aterizării pe Aeroportul LAX. Transmisia live a fost inițiată în 2019 de fotojurnalistul de știri TV din Los Angeles, Kevin Ray, conform descrierii contului de pe canalul YouTube.

Chiar dacă incidentele cu aeronave Boeing au fost în atenția publică în ultimele luni, după o serie de evenimente de mare notorietate, experții în aviație subliniază că nu ar trebui să vă faceți griji în legătură cu siguranța zborurilor.

ADVERTISEMENT

„Nu trebuie să ne facem griji că există ceva în mod sistemic greșit cu aviația”, a declarat anterior Clint Balog, profesor asociat la Universitatea Aeronautică Embry-Riddle, pentru USA TODAY.

ADVERTISEMENT